Peste 6000 de elevi şi preşcolari s-au dus astăzi la cursuri, în Mioveni

0
Şi în Mioveni s-a reluat astăzi activitatea școlară față în față în scenariul VERDE, în conformitate cu ordinului comun al ministerelor educației și sănătății cu privire la măsurile sanitare din școli și condițiile de participare a elevilor.
La nivelul orașului Mioveni au mers la şcoală un număr de 1110 preșcolari (Grădinița „Florile Soarelui”, Grădinița „Campionii”, Grădinița „Tic-Pitic”, Grădinița P.N. Racovița de Sus / Racovița de Jos, Grădinița P.N. Clucereasa, Grădinița P.N. Făget, Grădinița P.N. Colibași), 2281 elevi din învățământul primar și gimnazial (Școala Generală „Liviu Rebreanu”, Școala Generală „George Topârceanu”, Liceul Teoretic „Iulia Zamfirescu”), 1981 de elevi învățământ liceal (Liceul Teoretic „Iulia Zamfirescu”, L.T.C.M. Mioveni), 161 cursanți învățământ postliceal (Școala Sanitara Postliceală Christiana) și 824 de cursanți ai Clubului Elevilor Mioveni.
Conform normelor de siguranță, s-a aplicat obligativitatea de păstrare în clasă, a distanței de 1 metru între elevi, de decalare a pauzelor astfel încât să nu fie aglomerări. Purtatul măștii de protecție este şi el obligatoriu.
S. Mihai