A murit antrenorul de judo Benoni Cracalia!

0

Judoul argesean a suferit o mare pierdere.  Antrenorul și veteranul Benoni Cracalia s-a stins din viață joi seară, după ce în ultimele două luni a fost internat în spital.

Anunțul decesului a fost făcut de foștii săi elevi: „Cu profund regret, pt toti aceia care l-au cunoscut pe Omul și Sensei-ul Benone, va anunț ca si-a depus definitiv, și cu onoare kimono ul pur și nepătat în vestiarul Eternitatii!..în ultima lui bătălie, a luptat din răsputeri pt Viata lui, dar se pare ca planul lui Dumnezeu pt El, va continua în Veșnicia de unde nu s-a mai întors nimeni… A fost prietenul, fratele mai mare și sfătuitorul în bine al fiecăruia dintre Noi!.. A fost un Om onest pt prietenii lui… A fost un Sensei dedicat împărtășirii artei nobile a Judo-ului, de la cel mai mic pana la cel mai mare practicant din Dojo… A fost Sensei-ul care a construit și a ținut unita Echipa de Judo- Veterani a Piteștiului… A fost Cel care s-a bucurat de rezultatele ei notabile, alături de Noi, ca o încununare a muncii Echipei Clubului Sportiv Universitar Pitesti! A avut tot timpul proiecte în derulare, și chiar și acum în suferință, a avut speranța pt ca Noi, sa ne revedem în Dojo… Suntem consternati, dar vom pastra vie memoria Sensei ului Benone Cracalia!A plecat sa înobileze in Cer, ca o ultima veriga de otel, pleiada de mari antrenori argeseni:Sensei Barbu Aurelian, Sensei Babacov Alexandru, Sensei Gavanescu C-țin.
Sensei Ben, la final iti mulțumim pt suportul acordat necondiționat fiecăruia dintre Noi!
Vei avea locul Tău, în inima fiecăruia dintre Noi!
Vom fi alături de Tine, și te vom conduce pe ultimul drum lumesc, cu capul plecat, în semn de pietate și de recunoștința pt toată învățătura transmisa..
Bunul Dumnezeu sa întărească Familia, sa poată trece peste aceasta groaznica încercare!. Dumnezeu să te odihnească în Lumină. Amin!” este mesajul postat de Nicolae Leata pe contul său de socializare.  M.D.