Andrei Prepeliță: ”Vom face tot posibilul să ne impunem!”

0



Andrei Prepeliță, antrenorul echipei FC Argeş, îşi doreşte ca jucătorii piteşteni să rămână modeşti după această serie de nouă rezultate pozitive.


Tehnicianul este conştient de dificultatea acestei partide şi le cere elevilor săi concentrare maximă: ”Noi am mai făcut pregătirea meciului cu Sepsi încă o dată, dar s-a întâmplat ca partida să nu se dispute la data stabilită. Chiar dacă ne făcusem o idee despre adversar, sâmbătă și duminică am lucrat tactic și l-am analizat și mai bine. Vom încerca să le găsim punctele slabe, să le știm punctele forte și să fim pregătiți pentru a putea câștiga și acest meci. Este un joc greu, cu o echipă bună a campionatului, o formație din zona play-off-ului, dar jucăm acasă și vom face tot posibilul să ne impunem. Starea de spirit la echipa noastră este bună după această serie de rezultate pozitive, dar nu una euforică. Nu vrem să cădem în partea cealaltă, să ne bucurăm prea mult… Ne așteaptă multe meciuri și cred că nu e nimic câștigat acum. Trebuie să fim realiști, să rămânem cu picioarele pe pământ, să muncim la fel de mult, iar la final, când se va termina sezonul, să ne îndeplinim obiectivul. La vară, vom trage concluziile și vom vedea ce va fi. O eventuală victorie a noastră nu va clarifica lucrurile pentru că punctele se vor înjumătăți. Așa cum noi gândeam când eram pe ultimul loc și ne făceam calcule că se vor înjumătăți punctele, așa fac și echipele din spatele nostru acum. Trebuie să fim concentrați meci de meci și să adunăm puncte!”.
”Nou-veniții vor fi introduşi treptat”
Prepeliţă îşi doreşte foarte mult ca ţi jucătorii aduşi în această iarnă să se integreze cât mai repede pentru a putea ajuta echipa să-şi îndeplinească obiectivele: ”Procesul de integrare decurge bine. După cum ați văzut, Jimmy De Jonghe a fost folosit cu Viitorul Constanța pe o poziție inversată, tot fundaș lateral, dar dreapta, el fiind de picior stâng. Îl felicit pe această cale pentru că a făcut un meci bun, fiind primul lui joc cu noua sa echipă. A fost și prima partidă după o perioadă mai lungă de timp. Îi integrăm cu grijă, nu vrem să îi expunem unor greșeli. Vrem să îi aducem la un nivel fizic bun, iar după aceea, să îi introducem treptat în teren. Și Pablo de Lucas a jucat foarte bine cu Viitorul. Este un jucător cu o calitate foarte bună, cu experiență, dar care nu a făcut pregătirea cu noi. Mai este Deian Boldor, care se pregătește foarte bine, iar când îi va veni rândul, sper să o facă foarte bine. Ruan Teles este un fotbalist cu calitate, un brazilian care ne va ajuta foarte mult, dar care nu este pus la punct cu pregătirea. Ușor, ușor, îi vom integra. Bucuria noastră este că jucătorii de anul trecut joacă foarte bine. Apoi mai sunt 10 rezerve care sunt în lot și ar putea intra oricând. Avem încredere în toți jucătorii. Cred că în acest moment suntem o echipă bine închegată”.
”Să obţinem ceva de la fiecare meci”
Tânărul antrenor al grupării din Trivale și-a propus să nu piardă nici un meci cu FC Argeş: ”Până la finalul returului ne propunem ca de la fiecare meci să luăm ceva. Să nu plecăm învinși de la nici un meci!. Asta ne dorim!. Că a fost o victorie cu Viitorul Constanța, putea fi și un egal, dar contează foarte mult să avem mentalitatea de învingători, de a da totul pe teren și de a nu pierde”. M.D.