“Nu concepem decât cele 3 puncte!”

0

  • Şerbănică vrea un debut cu dreptul al Mioveniului



Dănuţ Şerbănică este al doilea jucător care a semnat cu CS Mioveni în această iarnă, după ce în tur a fost în lotul de Liga I al lui FC Argeş. Fundaşul dreapta a fost adus de galben-verzi având experienţa promovării în primul eşalon dar şi a jocurilor de aici.


De ce ai ales CS Mioveni?
– Am ales CS Mioveni deoarece că este o echipă cu potential , se luptă şi poate promova în Liga I .
Cu ce ganduri – obiective vii la Mioveni?
Principalul meu obiectiv este de a aduce echipei rezultate cât mai bune şi îmi doresc foarte mult să prindem play off ul.
Cum vezi situatia actuală din campionat şi ce şanse sunt pentru promovare?
– Lupta pentru play off este foarte strânsă , iar noi trebuie să ne concentrăm asupra fiecărui meci. Şansele de promovare sunt foarte mari deoarece consider că avem o echipă puternică.
Cum a fost 2020 pentru tine? Care a fost cea mai mare satisfacţie şi care a fost cea mai mare dezamăgire în 2020?
– 2020 pentru mine, a fost un an foarte bun pentru că am reuşit promovarea cu FC Argeş în Liga I. Cea mai mare satisfacţie a mea a fost golul cu Rapid din play-off care a contat foarte mult în promovare . Nu pot spune că am avut mari dezamăgiri, doar faptul că nu am primit mai multe şanse de a juca în Liga I.
Cum te-ai integrat la echipă şi cum vezi cele 5 meciuri rămase din tur?
M-am integrat foarte repede deoarece pe majoritatea îi cunoşteam. Pe cele 5 meciuri rămase din tur le văd ca pe 5 finale în care trebuie să dăm tot ce putem pentru a câştiga .
Cum vezi începutul, cu meciul de la Slatina?
-CSM Slatina este o echipă bună, dar nu concepem decât câştigarea celor 3 puncte. S.M.