Deplasare pentru 3 puncte!

0

  • Liga 2, etapa 16: CSM Slatina – CS Mioveni, sâmbătă, ora 11:00



CS Mioveni începe partea a doua a turului cu un meci în deplasare la Slatina, o echipă care are cu totul alt obiectiv faţă de galben-verzi şi anume evitarea retrogradării.


Echipa lui Alexandru Pelici abordează cele 5 meciuri care au mai rămas de disputat până la play-off, cu încrederea că la finalul lor se va clasa în primele şase echipe care se vor lupta pentru promovare. CS Mioveni abordează acest joc pe poziţia a 10 –a a clasamentului, acolo unde a urcat după anularea rezultatelor înregistrate de Turris, având 20 de puncte, cu unul mai puţin decât ultimul loc care duce în play-off. O victorie este foarte importantă în acest joc, de fapt ar fi cam singurul rezultat acceptat, care ar menţine formaţia argeşeană în lupta pentru promovare, orice alt rezultat diminuând serios şansele pentru realizarea obiectivului. De partea cealaltă, CSM Slatina a căzut de pe 16 pe 17 în clasament, după retragerea Turris-ului, având acum doar 12 puncte, în loc de 15, oltenii mizând şi ei pe un succes în partia de sâmbătă, în lupta pentru salvarea de la retrogradare.
CS Mioveni vine la acest joc după o perioadă bună de pregătire de iarnă, în care echipa s-a întărit în apărare, la mijloc şi în atac, trei dintre nou-veniţii la echipă, Şerbănică, Panait şi Blănaru având şanse mari să debuteze chiar în acest joc, echipa având nevoie de experienţa loc. Totodată, galben-verzii se prezintă la această partidă după o serie de 6 jocuri amicale foarte bune, în care echipa a mers cum voia banca tehnică, iar rezultate au fost şi ele încurajatoare, în ciuda înfrângerii cu Rapid în partida de acum o săptămână. S.M.