FC Argeș Volei, figură frumoasă în Cupa României

0

  • Volei



Echipa de volei feminin a Piteștiului ajuns până în sferturile de finală ale Cupei României, fiind eliminată de Dinamo București, una dintre formațiile cu pretenții la cupele europene an de an.


FC Argeș Volei a cedat cu 3-1 la seturi în competiția de la Cluj, după ce piteștencele câștigaseră primul set cu 27-25. Bucureștencele și-au revenit reușind să-și adjudece apoi următoarele trei seturi cu 25-10, 25-18 și 25-21. În urma acestei victorii, Dinamo a reușit să-și asigure biletele pentru semifinalele competiției.
Au eliminat Lugojul
În optimile de finală ale Cupei, formația pregătită de Cristina Zanfir și Ionela Davidescu reușise să elimine CSM Lugoj. Deși plecau cu șansa a doua, voileibalistele argeșene au reușit să se impună cu 3-1v la seturi în fața bănățencelor. Piteștencele au cedat primul set cu 16-25, urmând ca apoi să le câștige pe următoarele trei la 20, 18 și 24 de puncte. Argeșencele trebuie să se concentreze acum pe următorul turneu din campionat, demostrând la Cupa României că sunt pe drumul cel bun. S.M.