S-au luat la omor cu parii!

0

  • Încăierare între două familii rivale



Două familii din Stoeneşti au provocat un scandal cu urmări grave. Chiar în ziua de Dragobete, opt bărbaţi din comuna Stoeneşti, s-au luat la bătaie pe una din uliţele comunei. Bătălia nu a fost una tocmai de lepădat, astfel că după ce poliţiştii au oprit încăierarea, trei au ajuns la spital şi cinci la arest!


Doua familii din comuna Stoeneşti, Şerban şi Prundaru, au ceva de împărţit de ani buni. Când dau unii cu ochii de ceilalţi, războiul începe, iar finalul, de cele mai multe ori, este la Poliţie şi la Spital.
Aşa s-a întâmplat şi miercuri seara când Prundarii şi Şerbanii s-au întâlnit.
Este vorba despre Șerban Virgil Iulian, în vârstă de 33 ani, Constantin Ravil Gheorghe, în vârstă de 25 ani, Șerban Bogdan Florin , în vârstă de 42 ani, Șerban Răzvan Dumitru, în vârstă de 33 ani și Simion Ionuț Adi, în vârstă de 23 ani şi Prundaru Gabriel de 42 de ani, un minor de 17 ani, toți din comuna Stoenești.
“Ăştia s-au mai bătut, dar nu aşa de rău. Acum parcă înebuniseră. Nu a putut nimeni să se bage. Am sunat la 112 să îi potolească poliţiştii, că noi dacă ne băgam, ne băteau şi pe noi. Au fugit de pe drum şi femeile şi copiii, ziceau că e bombardament. S-au bătut până au ajuns la puşcărie şi la spital, acum să se sature. Mai rău e că e ala în comă”, spune un bărbat din comună.
Poliţistii de la Secţia de Poliţie Rurala Rucăr au intervenit la locul incidentului, iar pentru a linişti lucrurile s-au deplasat şi cadre de la Poliţia Câmpulung. Din cercetări a reieşit că scandalagii s-au întâlnit pe drum cu maşinile. Autoturismul în care se aflua victimele a fost blocat de două maşini în care erau agresorii. Aceştia din urmă erau înarmaţi cu o furcă şi bâte. Participanţii la scandal au rupt şi uluci din gard.
De asemenea, la locul incidentului au ajuns şi cadrele SMURD şi SAJ, care au preluat victimele care necesitau îngrijiri medicale.
“În seara zilei de 24 februarie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung au fost sesizaţi prin SNUAU 112, cu privire la faptul că trei persoane au fost lovite de către alţi consăteni, pe raza localităţii Stoeneşti. Din cercetări s-a stabilit că evenimenul s-a produs pe fondul unei stări conflictuale anterioare, iar în urma agresiunii, cele trei persoane au fost conduse la unităţi medicale, pentru îngrijiri, starea unuia dintre bărbaţii loviţi fiind gravă. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor, cercetările fiind desfăşurate de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş, împreună cu un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş. După administrarea probatoriului, 5 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 23 şi 42 de ani, au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore”, anunţa IPJ Argeş.
Primii cinci bărbaţi au ajuns în arrest. Aceştia au fost prezentaţi în faţa instanţei, sub acuzaţia de tentativă de omor, iar Tribunalul Argeş a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. Decizia instanţei nu este definitivă, fiind atacată de cei cinci.
Pe de altă parte, la spital au ajuns Prundaru Gabriel şi Prundaru Costel. Costel a plecat după ce i-au fost acordate îngrijiri medicale, iar pe 27 s-a reintors la spital unde i-au fost administrate calmante, după care a plecat acasă.
Starea de sănătate a lui Gabriel Prundaru însă nu este bună, acesta se află în comă, la spital. De la internare până ieri starea lui era neschimbată, fiind în comă de gradul III şi intubat.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.