“CS Mioveni ne-a dominat”

0
1

  • Antrenorul oaspeţilor de la Fotbal Comuna Recea , fair-play după remiză



CS Mioveni nu a reuşit decât un punct, sâmbătă în meciul de acasă cu ACS Fotbal Comuna Recea, partida cu nou-promovata terminându-se la egalitate 1-1.


La finalul jocului, antrenorul principal al oaspeţilor Florin Fabian a recunoscut superioritatea adversarului şi a eplicat tactica adoptată pentru a obţine punctul mult aşteptat. ”Sunt bucuros pentru punctul obținut. Am început destul de apatic jocul, ne-am retras prea mult pe faza de construcție a adversarului și astfel le-am dat ocazia celor de la Mioveni să se apropie de poarta noastră. Am știut că au un joc organizat, bazat în special pe mingi în adâncime sau centrări pentru atacanții lor, Blănaru și Rusu. Chiar dacă în primele 45 de minute am fost dominați, după pauză am început foarte bine și am reușit să înscriem prin Mărieș, după care am mai ratat două ocazii importante de gol prin Văsălie și Coman. În ultimele minute, cu o organizare foarte bună, n-am mai lăsat spații adversarului și am obținut un punct pe terenul unei dintre echipele foarte bune ale Ligii 2. Îmi pare rău pentru antrenorul Alexandru Pelici, pe care-l apreciez, și sper să-și realizeze obiectul de a califica echipa în play-off. Avem și noi însă un obiectiv, salvarea de la retrogradare, și fiecare punct contează pentru noi”. S.M.


Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.