Deplasare pe terenul liderului!

0

  • CS Mioveni evoluează marţi, în etapa a 18-a, la FC U Criaova



Runda a 18-a a Ligii 2 va începe sâmbătă și se va încheia tot într-o zi de marți, ca precedenta etapă. Fiindcă la mijlocul acestei săptămâni are loc faza sferturilor de finală a Cupei României, și programul acestei etape a ligii secunde este ușor modificat.


Sâmbătă, la ora clasită a campionatului, 11:00, au loc trei meciuri, la Slatina, Bacău și Buzău. Pentru ca jocul cel mai important al zile, Rapid – FK Csikszereda, să fie stabilit să înceapă de la ora 12:00. Duminică au loc două partide de la ora 11:00, la Călărași și Târgu Jiu (Viitorul Pandurii), în timp ce la Timișoara se joacă de la ora 13:00, când se întâlnesc ASU Poli și Metaloglobus. Luni, de la ora 15:30, are loc Fotbal Comuna Recea – Universitatea Cluj, iar etapa se încheie după desfășurarea meciului de marți, de la ora 19:00, dintre U Craiova 1948 SA și CS Mioveni. În etapa a 18-a vor sta Concordia Chiajna și Petrolul Ploiești.
CS Mioveni va evolua aşadar în această etapă, în deplasare, pe terenul liderului U Craiova. Meciul este programat marţi, în nocturnă, de la ora 19:00, pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova. Oltenii vin după remiza de marţi de la Chiajna, după un meci în care nu au arătat cine ştie ce, formaţia alb-albastră fiind în scădere de formă după începutul furibând de campionat. De partea cealaltă nici CS Mioveni nu prea a covins cu jocul său în 2021, deşi echipa lui Pelici a înregistrat o victorie, la Slatina cu 1-0, şi o remiză, 1-1 acasă cu Comuna Recea, în ambele partide golurile fiind marcate de Rădescu. Galben-verzii au nevoie de victorie în acest meci, nemaiavând voie să facă vreun pas greşit până la finalul campionatului dacă vor să acceadă în play-off.
Program meciuri etapa 18 Liga 2:
sâmbătă, 6 martie,
ora 11:00
⚽ CSM Slatina – Farul Constanţa
⚽ Aerostar Bacău – Pandurii Târgu Jiu
⚽ SCM Gloria Buzău – Unirea Slobozia
sâmbătă, 6 martie,
ora 12:00
⚽ Rapid – FK Csikszereda
duminică, 7 martie,
ora 11:00
⚽ Dunărea Călăraşi – Ripensia Timișoara
⚽ Viitorul Pandurii Târgu Jiu – CSM Reșița
duminică, 7 martie,
ora 13:00
⚽ ASU Politehnica Timișoara – Metaloglobus Bucureşti
luni, 8 martie, ora 15:30
⚽ Fotbal Comuna Recea – Universitatea Cluj
marți, 9 martie, ora 19:00
⚽ U Craiova 1948 SA – CS Mioveni
⚽ Concordia Chiajna stă.
Petrolul Ploieşti – Turris Oltul Turnu Măgurele nu se dispută, deoarece Turris Oltul s-a retras din campionat. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.