Comandantul Marian Bae a trecut în rezervă!

0

  • Festivitate, la Școala de Instruire Interarme a Forțelor Terestre „Mihai Viteazul”



O ceremonie emoționantă a marcat ieri, trecerea în rezervă a colonelului Marian Bae, comandantul Școlii de Instruire Interarme a Forțelor Terestre “Mihai Viteazul” și a garnizoanei Pitești. În locul său a fost împuternicit colonelul Gabriel Chilău, cel care până ieri a fost locțiitor.


Colonelul Marian Bae şi-a încheiat ieri, cariera militară de 34 de ani, trecând în rezervă. În vârstă de 55 de ani, fostul comandat al Școlii de Instruire Interarme a Forțelor Terestre “Mihai Viteazul” și a garnizoanei Pitești şi-a luat rămas bun de la colegi şi de la colaboratorii săi, în cadrul unei festivităţi care a avut loc la sediul unităţii. La ceremonie au participat reprezentanţi ai administraţiei locale şi judeţene dar şi din cadrul Ministerului Apărării Naţionale. Fostul comandant a ţinut un scurt discurs în cadrul căruia a mulţumit personalului unității, comandanților de unități din garnizoană, pentru profesionalismul și perseverența manifestate în îndeplinirea sarcinilor de serviciu, conducerilor autorităților publice județene și locale, Poliției, Jandarmeriei, Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgențe, S.R.I., S.T.S. pentru colaborarea deosebită pe linia apărării și ordinii publice, considerând că respectul de care se bucură instituția militară nu era posibil fără efort individual și spirit de echipă. În semn de recunoştință pentru activitatea sa, a primit de la colonel Gabriel Chilău cel care a a deţinut funcţia de locţiitor şi a fost împuternicit comandat al Școlii de Instruire Interarme a Forțelor Terestre “Mihai Viteazul”, steagul de identificare al şcolii şi o plachetă.
Cine este comandantul împuternicit!
Colonelul Gabriel Chilău a fost împuternicit la comanda Școlii de Instruire Interarme a Forțelor Terestre “Mihai Viteazul”. În vârstă de 56 de ani, colonelul Chilău a absolvit Şcoala de Ofiţeri Activi Tancuri şi Auto „Mihai Viteazul”- arma tancuri în anul 1986. În anul 2002 a absolvit Academia de Înalte Studii Militare , Facultatea Interarme, profilul Știinţă Militară, la specializarea conducere Interarme trupe uscat-tancuri. De-a lungul carierei sale a deţinut mai multe funcţii, fiind şef al operaţiilor instrucţiei, şef de stat major, ultima fiind cea de locțiitor al comandantului . I-au fost conferite mai multe distincţii, între acestea Emblema de Onoare a Statului Major General, în 2009, Semnul onorific „În serviciul patriei” pentru 15 ani, 20 ani şi 25 de ani de activitate. M.Sandu; Foto C Tudor


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.