„Sunt bucuros că am crezut până la capăt în victorie!”

0

  • Ișfan a deschis drumul spre victorie la Craiova



Alexandru Işfan, unul dintre tinerii pe care CS Mioveni îi are în curte şi promite a marcat la Craivoa din penalty, golul de 1-1, după ce lovitura de pedeapsă a fost obţinută de Rusu. Mijocaşul galben-verde este şiel un specialist la punctul cu varul exersând foarte mult aceste lovituri. În meciul din Bănie, Işfan ne-a dezvăluit că a crezut până la capăt în victoria Mioveniului.


Cum a fost meciul de la Craiova?
– Un meci dificil cu liderul campionatului, erau neînvinși de 2 ani, dar noi ne-am jucat șansa și ne-a ieșit . Aveam nevoie de un rezultat bun, aveam nevoie de această victorie.
Cum s-a simţit din teren tensiunea partidei?
– Pe astfel de stadioane trebuie doar să ai plăcerea de a juca fotbal. Aveam și noi o oarecare presiune. Dacă pierdeam, nu știu care mai erau șansele de a prinde primele 6.
Gazdele au deschis scorul după pauză, iar primul gol al Mioveniului a vnei tde-abia cu 10 minute înainte de final. Mai credeai în victorie?
– Da, credeam ! Și sunt foarte bucuros ca am crezut până la final .
Ai marcat un nou gol pentru CS Mioveni, de data aceasta din penalty. Ai avut emoţii la 11 m? Cum te-ai gândit să îl baţi?
– Puţine emoții am avut vă daţi seama, dar am fost foarte concentrat şi mă bucur că am înscris . Mereu după antrenamente stau și exersez loviturile de la 11 m. Primul pe foaie era Rusu, dar i-am zis că dacă îl obține el și e lovit destul de rău, atunci execut eu.
Cum sunt şansele la play-off în continuare?
– După victoria asta șansele nostre au crescut . Noi credem în șansa noastră, muncim în continuare , iar după meciul de acasă cu Bacău sperăm să ne bucurăm toți! S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.