Recapitulare: Top cele mai intense tendințe ale anului 2020

0
1

Să recapitulăm care au fost cele mai importante tendințe ale anului 2020 și să intuim împreună care vor fi următoarele preferințe în materie de machiaj pentru anul viitor.

De îndată ce cromatica metalică a fost implementată la începutul anului curent, totul s-a schimbat, a devenit mai modern și a căpătat noi contururi. Unii interpretează noile tendințe drept ceva complet lipsit de importanță, în timp ce alții concep acest lucru ca fiind începutul unei ere  „naturale” ce promovează individualitatea și acceptarea de sine. Noi susține a doua opțiune, de aceea îți prezentăm  trendurile actuale de machiaj și îți prezentăm produse de top pentru executarea lor impecabilă https://makeup.ro/brand/274989/. Așadar, pregătește-te să te cufunzi pe deplin în lumea modei …

  • Machiaj fără machiaj

Naturalețea reprezintă un trend mereu actual, ce valorifică echilibrul cromatic și arta de a evidenția trăsăturile distincte ale feței, fără a exagera la capitolul intensitate. Lipsa elementelor în exces  și promovarea simplității în machiaj, continuă să rămână  principiile de bază ale modei. Recomandăm tuturor persoanelor care utilizează  tehnici complicate de conturare să renunțe la sculptor,  bronzez sau corector, optand doar  pentru aplicarea fondurilor de ten( creme BB sau CC) cu texturi ușoare, pentru a obține un aspect radiant și uniform al tenului.

  • Finisaj glossy pe buze

Renumitele rujuri mate cu textură rezistentă au rămas în umbră anul acesta. Tendințele actuale promovează  aplicarea luciurilor de buze cu efect natural și nuanțe pastelate. Finisajul gloss și, incolor este o opțiune versatilă, ce completează perfect atât un machiaj strălucitor de seară, cât și o imagine naturală de zi. Luciul incolor rămâne o alegere extrem de practica și echilibrată: acesta conferă buzelor un contur discret și un volum vizual impecabil. Optează pentru nuanțele deschise de caramel, cais și piersică.

  • Farduri neon

Exact! Fardurile neon sunt din nou în tendințe! Tehnicile complexe și umbrirea perfectă au rămas mult în culisele anului trecut. Acum, machiajul în stil nonconformist este în vogă – „salut” neglijență, contururi nerespectate, tranziții clare și libertate de a trece dincolo. Care a fost culoarea anului 2020? Albastrul clasic – regele Pantone-2020 – ar trebui, fără îndoială, să existe în orice trusă cosmetică. De asemenea, merită încercate și tonurile de măsliniu, roz și piersică.

  • Săgeți grafice

Săgețile grafice în albastru deschis, alb, cărămiziu  sau galben intens rămân în topul tendințelor. Generozitatea modei nu are limite: negrul a fost lăsat, de asemenea, printre nuanțele actuale. Forma săgeților poate fi  diversă – mai mult sau mai puțin curbată. Liniile late, neclare și ultra-subțiri trasate din orice punct al pleoapei  sunt, de asemenea, considerate în vogă.

  • Machiaj monocrom

Caracteristica de bază este selecția decorativă în nuanțe sepia. Precum ar fi nuanțele de cafea pe buze, pomeți și ochi – așa-numita „fuziune completă”. Reține: realizează un machiaj fără linii clare.

Suntem siguri că anul 2021 ne pregătește noi tendințe și opțiuni creative în materie de machiaj, dar până atunci grăbește-te să experimentezi cu cele actuale, Nu-ți rămâne decât să te înarmezi cu accesoriile și produsele cosmetice  necesare – și să cucerești  lumea!