Valul 3 al pandemiei a debutat cu ocuparea locurilor din ATI!

1
1
 Valul 3 al pandemiei de coronavrius a venit cu multe cazuri grave. O spune subprefectul Emanuel Soare care a precizat că secțiile ATI sunt pline încă de la debut. M.S
„Valul 3 a debutat prin ocuparea tuturor locurilor din secțiile ATI. Așa ceva nu s-a întâmplat niciodată până acum. Nici în valul 1, nici în valul 2. Secțiile ATI se aglomerau în vârful valului pandemic, nu la început.
Trebuie să reîncepem să respectăm măsurile sanitare în vigoare: purtatul corect al măştii de protecție, păstrarea distanţei fizice de 2 metri între persoane, evitarea aglomerărilor, igienizarea permanentă a mâinilor și evitarea atingerii feței”  scris subprefectul Emanuel Soare într-o postare publică pe contul său de socializare.
Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

1 COMENTARIU

  1. ” … Trebuie să reîncepem să respectăm măsurile sanitare în vigoare: purtatul corect al măştii de protecție, păstrarea distanţei fizice de 2 metri între persoane, evitarea aglomerărilor, igienizarea permanentă a mâinilor și evitarea atingerii feței”. Super zisa-i , dara cu … „Valul 3 al pandemiei a debutat cu ocuparea locurilor din ATI” deloc nu-s de acord ; parc-ar fi naucul de la Maglavit !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.