Viol în grup, la Corbeni!

0

  • Principalul autor are 14 ani



Un băiat în vârstă de numai 14 ani, a pus la cale o faptă oribilă. A șantajat o tânără cu grave probleme psihice să facă amor cu el. Ca și cum asta nu a fost de ajuns, minorul și-a chemat și mai mulți prieteni să profite de adolescentă, organizând un viol în grup. Când fata s-a opus, principalul autor a amenințat-o. 


Fapta s-a petrecut în noaptea de 18 spre 19 martie, în comuna Corbeni. Din ancheta polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș reiese că autorul principal ar fi băiatul de 14 ani. Agresorii trăiesc în comunitatea de rudari din Corbeni, Valea Oiasca. Băiatul de 14 ani a mai avut, anterior, relații sexuale cu fata care nu are discernământ, moment în care a și pozat-o, în ipostaze intime. Se spune că adolescenta are un retard, având mintea, unui copil de 9 ani. Joi seara, ca să o convingă să îi satisfacă pornirile precoce, băiatul a amenințat-o pe fată că va pune fotografiile pe internet. Ceea ce a urmat, întrece orice imaginație!
Forţată să facă sex, pe o masă!
„ Joi seara, la ora 22,00 un băiat i-a spus să iasă din casă şi să meargă până la troiţă. I-a zis să-i ducă 100 de lei că dacă nu, avea nişte poze cu ea şi vrea bani să nu fie dată pe net. Fata s-a dus. Acolo i-a spus că merge la un prieten. Acolo au fost 5, au profitat toţi 5 de ea! După ce au profitat, toţi cinci, cu banii ăia au cumpărat prezervative şi ţigări. Au plecat de acolo s-a dus la un băiat de a luat cheile, s-au dus la o altă casă, la cel care o şantaja, au plecat iar pe drum, au mai chemat încă doi, s-au dus la o casă părăsită, de la care luase cheile. Acolo a băgat-o într-o cameră i-a zis că dacă nu eşti de acord şi cu ăştia mănânci bătaie, din ce a declarat fata. Pe urmă ea le-a spus că nu mai vrea şi ala de 14 ani, i-a spus că dacă nu vrei o să fii bătută… a fost forţată acolo, pe o masă. În total sunt 7 care au violat-o şi patru sunt martori. Apoi a dus-o înapoi la troiţă şi a trimis-o acasă”, povestea bunica fetei, despre teribila întâmplare.
Victima are mintea unui copil de 9 ani
Femeia spune că tatăl fetei a căutat-o întreaga noapte. „ Noi am căutat-o toată noaptea. Fata a venit la mine a început să plângă, noi am întrebat-o, mi-a povestit mie, eu am sunat la Poliţie şi m-am dus cu ea şi am depus declaraţie. Fata e minoră, are un grad de handicap, nu o duce mintea decât 50%. Judecă doar cât un copil de 9-10 ani. Toţi sunt ţigani, o ştiau pe fată, veneau în casa mea, le dădeam să mânce, i-am ajutat. Asta a fost răsplata! A ştiut şi cel în casa căruia a dus-o prima dată şi cel de.al doilea care le-a dat cheile, dar niciunul nu a spus nimic, nu ne-a dat un telefon, ca să ne anunțe. Fata e aeriană! Speriată! Nu ştie nimic, nu poate vorbi. Zici că e pe altă planetă. Cine s-ar fi aşteptat? Părinţii au avut grijă de ea, mereu. A venit singură noaptea, prin zăpadă, udă, speriată. A dus-o pe fată să-i recunoască. A spus că nu a văzut doi dintre ei. Să meargă să-și facă pedeapsa, aşa cum și ei au nenorocit copilul. De ce să-şi bată joc de copilul meu?”, a spus femeia plângând.
Cinci tineri arestaţi preventiv
Despre violul în grup ştie întreaga comunitate. La audieri au fost duse 11 persoane, unii având calitatea de martori, dar nu este exclus ca printre ei să mai fie şi alţi autori. Au fost reţinuţi cinci dintre aceştia, respectiv: G.M., 14 ani, din Popeşti, judeţul Vâlcea (locuiește fără forme legale la Corbeni), T.M., 16 ani, G.L., 17 ani Iulian Vasile M., 19 an şi Ionuţ G, 26 de ani, toţi din Corbeni. Sâmbătă, inculpaţii au fost duşi la Judecătoria Curtea de Argeş cu propunerea de arestare preventivă. Instanţa a admis cererea şi a emis mandate pe numele celor 5, pe câte 30 de zile. Ionuț G. este căsătorit şi urmează să devină tată, având soţia însărcinată. Iulian Vasile M. a fost căsătorit, este divorțat şi este tatăl unui copil. Ancheta continuă pentru a se stabili cu exactitate cine a participat la viol urmând să fie traşi la răspundere toti autorii. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.