„Să învăţăm din acestă înfrângere”

0

  • Concluziile antrenorului BCM U Piteşti, după eşecul cu CSU Sibiu



Echipa de baschet masculin a Piteştiului a întregistrat a cincea înfrângere din această ediţie de campionat. BCM U FC Argeș Pitești a pierdut acum câteva zile, cu 75-84, confruntarea cu CSU Sibiu, ultimul meci al turneului cu numărul 8 al Ligii Naţionale de Baschet Masculin, competiţie găzduită de Sala Sporturilor Trivale.


În acest moment, BCM U FC Argeș Pitești are un bilanț de 11 victorii și 5 înfrângeri şi ocupă locul 3, cu 27 de puncte, adunate în 16 meciuri jucate. Tudor Costescu, tehnicianul Piteștiului, s-a declarat nemulțumit de evoluția echipei sale, dar și a brigăzii de arbitri: „Felicitări oaspeților, e o victorie meritată, dar în mare mare facilitată și de evoluția noastră mai puțin fericită.
Am avut parte de niște momente îngrozitoare din punct de vedere al deciziilor și aceste lucruri nu pot decât să ne coste împotriva unei echipe ca cea a Sibiului. Am luat niște decizii incredibile. Nu pot să cred că un jucător de baschet poate judeca așa cum au făcut-o ai noștri în unele momente. Suntem în punctul în care suntem și ar trebui să învățăm din această înfrângere deoarece e deranjant să pierdem în acest mod, acasă, să le oferim adversarilor meciul pe tavă. Au fost situații confuze din partea noastră, evident, dar mi se pare că și cei care au fost delegați să judece din postura de arbitri au fost complet neinspirați în multe momente”. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.