Condamnat pentru şantaj!

0



O pedeapsă cu închisoarea de un an şi 7 luni, atât are de executat un bărbat în vârstă de 46 de ani, din comuna Poiana Lacului. Acesta a fost acuzat de şantaj, instanţa găsindu-l vinovat. Luni, după ce a fost dată sentinţa definitivă, bărbatul a fost ridicat de poliţişti fiind dus la Penitenciarul Mioveni.


În octombrie 2019 Gheorghe Nedelescu George a fost reţinut de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale sub acuzaţia de şantaj. Fosta iubită a făcut plângere împotriva lui, denunţîndu-l că vreme de aproximativ o lună, a terorizat-o dându-i sute de mesaje şi apeluri telefonice. Cei doi au avut o relaţie, timp în care părinţii femeii nu au ştiut. Când au apărut neînţelegerile femeia l-a părăsit. George Nedelescu nu acceptat. A sunat-o şi a rugat-o să se împace. Cum femeia a refuzat, în mod constant, a trecut la ameninţări. Astfel, în perioada august-septembrie bărbatul i-a dat femeii sute de mesaje şi apeluri telefonice. O ameninţa că dacă nu se va împăca cu el, le va spune părinţilor şi rudelor ei despre relaţie şi o va face de râs dând amănunte intime din timpul relaţiei lor. Speriată victima a cerut ajutorul poliţiştilor. La dosar femeia a depus mesajele primite dar şi lista apelurilor.
I-a fost respins apelul
George Nedelescu a fost trimis în judecată sub acuzaţia de şantaj. Procesul a avut loc la Judecătoria Piteşti. În luna noiembrie 2020 a fost condamnat la 1 an şi 7 luni închisoare cu executare. Bărbatul a contestat decizia şi procesul s-a mutat la Curtea de Apel Piteşti. Magistraţii au respins solicitatea bărbatului şi au dispus ca acesta să execute pedeapsa. Luni, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Poiana Lacului, împreună cu poliţiştii Biroului Urmariţi din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş, au pus în executare mandatul emis pe numele acestuia. Bărbatul a fost încarcerat. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.