De necaz că nu-şi prinde nevasta, a distrus maşina

Date:



Un bărbat în vârstă de 45 de ani, din comuna Budeasa a petrecut o noapte în arest, fiind acuzat de ameninţare şi distrugere. Bărbatul, gelos din fire, a avut o ceartă cu nevasta. Aceasta a fugit şi de supărare că nu poate să pună mâna pe ea, a distrus maşina în care femeia se refugiase.


„Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Bascov au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor amenințare și distrugere, şi au reţinut un bărbat de 45 de ani, din Budeasa. Din cercetări s-a stabilit că, în seara zilei de 30 martie, pe fondul unui conflict spontan, bărbatul și-ar fi amenințat soția de 40 de ani, cu acte de violență și i-ar fi provocat distrugeri la autoturism. După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de astăzi, acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive” declara Florin Popa, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş despre acest caz.
Scandal pe fondul geloziei
Mihai Ştefan G., despre el fiind vorba, se află la a doua căsătorie. Atât el cât şi soţia, în vârstă de 40 de ani, erau divorţaţi şi au copii din prima căsnicie. Au avut o perioadă de concubinaj mai mulţi ani, iar în 2019 şi-au legalizat relaţia. În vara anului trecut, cei doi soţi s-au certat rău, pe fondul geloziei, iar în timpul scandalului bărbatul şi-a lovit nevasta şi i-a spart telefonul. Poliţiştii au întocmit dosar penal pe numele său, dar între timp soții s-au împăcat şi femeia şi-a retras plângerea. Povestea s-a repetat marţi seara când, fiind beat criţă, Mihai Ştefan G. a făcut o nouă criză de gelozie. Acesta a  lovit-o pe femeie şi ca să scape, soția a fugit în curte. A avut timp să se refugieze în maşina parcată în ogradă şi s-a încuiat pe interior. Furios că nu poate ajunge la femeie ca să o bată, bărbatul a spart geamul autoturismului. Speriată, nevasta a sunat la 112 şi le-a cerut ajutorul oamenilor legii. După o noapte petrecută în arest, Mihai Ştefan G. a fost eliberat, împotriva lui fiind luată măsura controlului judiciar. M.Sandu 


Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

1 COMENTARIU

  1. „…iar în 2019 şi-au legalizat relaţia” . De n-ar fi fost bate / legalizandu-si „relatia” , ar fi trait linistiti pana la adanci batranete .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Traficanți prinși cu 2,5 kilograme de canabis

Un flagrant delict a fost făcut de polițiștii argeșeni...

Angajări din sursă externă la ISU Argeș

Cei care doresc să obțină un post la Inspectoratul...

Se fac înscrieri pentru o carieră în Jandarmerie

 A sosit vremea înscrierilor la școlile de subofițeri pentru...

Sesiune de recrutări deschisă la Poliție!

Tinerii care doresc să devină polițiști trebuie să știe...