Oradea, Sibiul și Timișoara se înfruntă la Pitești!

0
1

  • Turneu de baschet la Sala Sporturilor Trivale



În perioada 1-3 aprilie, Federaţia Română de Baschet a programat turneul cu numărul 10 din cadrul Liga Naţională de Baschet Masculin. Partidele vor fi găzduite de Voluntari, Cluj-Napoca și Pitești.


La turneul care va fi găzduit de Sala Sporturilor Trivale vor participa CSM Oradea, CSU Sibiu, SCM Timişoara şi BCM U Piteşti. Competiția găzduită de oraşul nostru va începe vineri şi se va încheia sâmbătă, piteştenii urmând să întâlnească vineri, de la ora 20.30, pe SCM Timişoara, iar sâmbără, de la ora 19.00, pe CSM Oradea. Alb-violeții vor aborda acest turneu de pe locul 4 al clasamentului, cu cele 28 de puncte, obținute în 17 etape, în timp ce Oradea ocupă locul 10, cu 22 de puncte, adunate în 13 meciuri, iar Timișoara se situează pe locul 7, cu 23 de puncte, strânse în 15 meciuri. Piteștenii au moralul zdruncinat după înfrângerea de la turneul precedent cu SCM U Craiova, în timp ce campioana, CSM Oradea, este pe cai mari după ce a reușit calificarea în Final Four-ul FIBA Euro Cup. În confruntarea din tur, ardelenii s-au impus în fața piteștenilor cu 71-65. În derby-ul alb-violet cu SCM Timișoara, BCM U FC Argeș Pitești s-a impus cu 78-73 iar bănățenii sunt dornici de revanșă.
Cine va transmite meciurile
Se anunță dueluri foarte interesante între cele patru echipe. Oradea va disputa primele meciuri în campionat după calificarea istorică în careul de ași al FIBA Europe Cup. CSU Sibiu își dorește să rămână în topul campionatului. Sibienii au câștigat anul trecut Cupa României și au reprezentat România în întrecerile internaționale. Acum, trupa pregătită de Dan Fleșerui ocupă locul 2 în clasament cu 32 de puncte, cu patru mai puțin decât liderul, U BT Cluj. Timișoara vine în Trivale după puncte. Leii din Banat reprezintă una dintre echipele incomode ale acestui sezon, cu jucători periculoși, ce pot face diferența în orice moment. Prima zi a turneului va fi transmisă în direct pe Digi Sport 4 și Look Sport. Jocurile de sâmbătă vor putea fi urmărite pe FRB TV.
Programul turneului de la Pitești:
Vineri, 2 aprilie
ora 17.00 BC CSU Sibiu – CSM Oradea (Digi Sport 4, Look Sport 2, FRB TV)
ora 20.30 BCM U FC Argeș Pitești – SCM Timișoara (Digi Sport 4, Look Sport 2, FRB TV)
Sâmbătă, 3 aprilie
ora 16.00 SCM Timișoara – BC CSU Sibiu (FRB TV)
ora 19.00 CSM Oradea – BCM U FC Argeș Pitești (FRB TV). M.D.


Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.