Nuntă stricată de polițiști!

0



Petrecere mare ieri, la restaurantul Monte Carlo, din Pitești. Zeci de persoane chefuiau de zor la o nuntă de romi. Fără să le pese de restricții și de măsurile de prevenire a infectării cu COVID-19 oamenii erau veseli nevoie mare, când în local au intrat polițiștii. O armată de oameni ai legii de la toate secțiile din Pitești, însoțiți de jandarmi și mascați de la Serviciul de Acțiuni Speciale au oprit petrecerea!


Oamenii legii de la Secția 3 au fost sesizați de evenimentul organizat ilegal și au mers să vadă dacă se confirmă. Și-au dat seama că în local sunt zeci de romi și ca să evite un conflict, au cerut întăriri. Nunta era în toi când parcarea din fața restaurantului s-a umplut de mașini de poliție. La fața locului au mers echipaje de la toate secțiile din oraș, mascații de la Serviciul de Acțiuni Speciale și jandarmi. În local au fost găsiți aproximativ 80 de participanți, în majoritate oameni în vârstă.
Când au intrat oamenii legii, participanții au vrut să plece. Doi dintre petrecăreți au urcat la volanul mașinilor cu intenția de a pornit la drum fiind verificați. S-a constatat că au consumat alcool și le-au fost reținute permisele de conducere. Toți cei prezenți au fost legitimați, urmând să fie amendați. Oamenii legii aveau de aplicat zeci de sancțiuni, în primul rând patronului localului cât și organizatorilor evenimentului. La închiderea ediției noastre acțiunea era în desfășurare. M.Sandu, Foto: C. Tudor


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.