Motociclist în stare critică, după accident!

1



Un grav accident rutier a avut loc ieri după-amiază, pe DN 73, la Mihăeşti, un bărbat fiind în stare critică. Este vorba de un motociclist, în vârstă de 53 de ani, care s-a răsturnat cu vehiculul după ce în faţa lui o maşină a frânat brusc, se pare, cu intenţia de a întoarce. Deşi nu a exista impact între cele două vehicule, motociclistul s-a răsturnat suferind leziuni grave. Un alt accident cu urmări grave a avut loc la Corbeni, acolo unde un motociclist aflat în depăşire s-a lovit cu o maşină care venea din sensul opus.


„Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung s-a stabilit că, un bărbat de 53 de ani, din Câmpulung, care conducea o motocicletă pe DN 73, din direcția Pitești către Câmpulung, în împrejurări ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-ar fi dezechilibrat, căzând pe carosabil. În urma evenimentului, motociclistul a fost preluat inconștient de către echipajele medicale. În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, a transmis Mădălina Epure, purtător de cuvânt al IPJ Argeş.
A ajuns la spital intubat
Motociclistul rănit este Florin O. Se spune că bărbatul se îndrepta spre Câmpulung când o maşină care rula în faţă a frânat brusc, cu intenţia de a întoarce sau a vira. Florin O. a fost luat prin surprindere de manevră şi se pare că a în încercarea de a evita impactul cu maşina a pierdut controlul vehiculului pe două roţi şi s-a răsturnat. Era rănit atât de grav încât echipajul medical sosit la faţa locului a fost nevoit să-l intubeze pe bărbat, acesta fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, în comă. Medicii aveau prognostic rezervat privind şansele sale de supravieţuire. În timpul cercetărilor poliţiştii au stabilit că nu a existat impact între maşină şi motocicletă.
În depăşire, s-a lovit cu o maşină
Tot ieri după-amiază a avut loc un accident, în care a fost implicată o motocicletă, la Corbeni, pe DN 7C. Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Curtea de Argeș au stabilit că, Alexandru D. un bărbat de 41 de ani, din București, care conducea o motocicletă pe DN 7C, din direcția Curtea de Argeș către Corbeni, s-a angajat în depăşirea unei maşini. În timp ce pătrunsese pe contrasens, a intrat în coliziune cu un autoturism Opel, condus, din sens opus, de Daniela I. o femeie de 39 de ani, din județul Galați. În urma accidentului, motociclistul a fost rănit grav având multiple contuzii şi o fractură deschisă la un picior, iar pasagera de pe motocicletă, soţia lui, Lidia D. de 42 de ani, tot din București, a fost rănită ușor. Ambii au fost transportați la spital. Oamei legii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. M.Sandu


1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.