A murit în timp ce polițiștii îl evacuau dintr-un local!

Date:

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a intrat în stop cardio-respirator în timp ce era evacuat de polițiștii din cadrul Secției 4 Pitești, dintr-un local cu terasă unde izbucnise un incendiu. Acesta a fost resuscitat zeci de minute însă, manevrele nu au avut succes. A fost sesizat Parchetul pentru continuarea cercetărilor, iar trupul neînsuflețit va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru autopsie. M.S. Foto C. Tudor 

Un incendiu a izbucnit în acestă dimineață la friteuza dintr-un local amplasat în incinta Autogării Sud. Un bărbat în vârstă de 63 de ani se afla pe terasa loculului și a refuzat să plece în timpul intervenției pompierilor.

„Cu ocazia intervenției la un incendiu la un local, (aparatură electrică) un bărbat care consuma băuturi alcoolice la o masă a refuzat să iasă din incintă.
Bărbatul a fost somat, iar ca urmare a faptului că cel în cauză nu s-a supus indicațiilor și s-a manifestat recalcitrant, s-a procedat la evacuarea sa.
Bărbatul a intrat în stop cardio-respirator, în acest moment i se efectuează manevre de resuscitare”, a transmis Florin Popa, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş.

 

După zeci de minute, medicul echipajului de ambulanţă a declarat decesul. A fost demarată o anchetă în acest caz, fiind sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti. Trupul neînsufleţit va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală Argeş pentru autopsia care va stabili cu certitudine cauza morţii.

 

 

Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Traficanți prinși cu 2,5 kilograme de canabis

Un flagrant delict a fost făcut de polițiștii argeșeni...

Angajări din sursă externă la ISU Argeș

Cei care doresc să obțină un post la Inspectoratul...

Se fac înscrieri pentru o carieră în Jandarmerie

 A sosit vremea înscrierilor la școlile de subofițeri pentru...

Sesiune de recrutări deschisă la Poliție!

Tinerii care doresc să devină polițiști trebuie să știe...