Al doilea an fără Simfonia Lalelelor, din cauza pandemiei!

0

Astăzi în cadrul conferinței de presă care a avut loc la Primăria Pitești, primarul Cristian Gentea a anunțat că din cauza pandemiei de coronavirus nu va fi organizată, nici în acest an, „Simfonia Lalelelor”. Pentru a marca manifestarea de referință a piteștenilor vor fi amplasate coline de flori în mai multe zone ale oraşului. M.S. Foto C.Tudor

În privința celei de-a 44-a ediții a Simfoniei Lalelelor, edilul a precizat importanța de a trata cu seriozitate restricțiile impuse de hotărârea de guvern care prelungește starea de alertă și interzice manifestările publice în localitățile cu rată de infectare mai mare de 1,5 la mia de locuitori. Astfel, și în acest an, Piteștiul va marca încă o ediție a festivalului florilor fără niciun fel de manifestări sau evenimente publice:

„Piteștenii vor admira doar aranjamentele florale și o grădină de lalele în Piața Primăriei. În fiecare mare cartier va fi realizată câte o „colină de flori”. Simfonia Lalelelor este în tot orașul.

Nu vrem să oprim tradiția și, de aceea, vom revedea imagini din edițiile anterioare, le proiectăm pe cele viitoare și sper că voi face un cadou frumos piteștenilor, pe care îl voi transmite, prin intermediul dumneavoastră, al reprezentanților presei locale, concetățenilor noștri, vineri, în ziua care deschidea, în mod obișnuit, festivalul Simfoniei Lalelelor” – a declarat primarul Cristian Gentea.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.