Și-a violat fiica bolnavă!

0

Gest greu de descris în cuvinte făcut de un tată! Acesta a profitat de fiica lui, în vârstă de 28 de ani, care suferă de grave probleme psihice. După viol, când poliţiştii au aflat, bărbatul nu a negat ci a încercat să scape de răspunderea penală aruncând întreaga vină pe tânăra care s-a dovedit că nu are discernământ. M.S. Foto. C.Tudor

„Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Argeș au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de viol, și au reținut un bărbat de 54 de ani, din comuna Budeasa. Din cercetări s-a stabilit că, la începutul lunii martie a.c., bărbatul ar fi întreținut un act sexual cu fiica sa, profitând de faptul că aceasta nu avea reprezentarea faptelor.După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, a anunţat IPJ Argeş.

Tânăra violată are 28 de ani şi suferă de afecţiuni psihice. Tot ea a fost cea care a reclamat violul, dând detalii şocante despre abuzul tatălui. Poliţitii au cerut expertiză psihiatrică, iar în urma acesteia s-a stabilit că tânăra nu avea discernământ în momentul comiterii faptei. Ca şi cum acuzaţiile ce planau asupra lui nu erau de ajuns acesta a făcut un  gest incalificabil. Tatăl a susţinut că fiica a fost cea care insistat să facă sex cu el şi nu a putut să o refuze!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.