Șofer rănit în accident, la Drăganu!

0

Un accident rutier, soldat cu rănirea unui șofer, a avut loc în această după-amiază pe DN 7, la Drăganu. Coliziunea s-a datorat unui șofer care nu a păstrat distanța regulamentară față de autoturismul din fața lui. M.S. 

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, un bărbat de 55 de ani, din Câmpina, jud. Prahova, care conducea un autoturism pe DN 7, din direcția Pitești către Rm. Vâlcea, în împrejurări care vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, condus în aceeași direcție de mers, de un bărbat de 61 de ani, din București.
În urma accidentului, șoferul celui de-al doilea autoturism a fost rănit ușor și a rămas blocat în autoturismul, care fusese proiectat în afara carosabilului.
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, a anunțat IPJ Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.