”Continuăm lupta!”

0

  • Alexandru Pelici ,după remiza cu Rapid



CS Mioveni a obținut un nou punct în ultima etapă de campionat, în deplasare la Rapid. La finalul jocului, antrenorul Alexandru Pelici și-a felicitat elevii și a recunoscut că adversarul merita la un moment dat să câștige.


”Un meci trăit la intesitate maximă, un meci în care Rapid a avut şansele în prima repriză să înscrie şi să mărească diferenţa, au avut mai multe situaţii, până la urmă au intrat în avantaj la pauză. După pauză, am ieşit mai curajos la atac şi am reuşit să egalăm. Una peste alta, este un rezultat echitabil, având în vedere a doua repriză. După prima repriză, Rapid merita să câştige, nu meritam mai mult după prima repriză, am fost fricoşi, nu am construit. Momentele pe care le-am avut şi puteam face diferneţa nu le-am tratat cum trebuia. Am păcătuit la ultima decizie. Dar, până la urmă, este bine că plecăm neînvinşi de aici şi continuăm lupta. Rămânem în cărţi şi pentru locul 2” a spus Pelici după remiza de la Rapid.
La rândul său, antrenorul principal al giuleștenilor, Mihai Iosif a adăcugat despre meciul cu Mioveniul: ”Am condus ostilităţile tot meciul, am luat gol dintr-o jumătate de şut, prima repriză am avut patru-cinci ocazii mari, nu am dat gol şi ocaziile se răzbună în fotbal. Mă bucur la orice gol, că e 1-0, că e 5-0, când înscrie Rapid, indiferent unde sunt, mă bucur. Am stat pe drumuri, pe la Timișoara, pe la Craiova, pe la Miercurea Ciuc. Nu a fost ușor nici mental, nici fizic. Chiar nu a fost ușor. Atmosfera trebuie să fie bună mereu, pentru că suntem un grup, suntem o familie aici. Așa am spus-o mereu, fotbalul este un sport unde trebuie să se bucure toată lumea. Răutăți, lucrurile acestea nu își au rostul în lumea sportului. Am spus-o mereu, poate după fiecare meci, toate echipele dacă sunt aici, înseamnă că merită în play-off. Dacă era una foarte bună în comparație cu celelalte, ar fi avut 10 puncte avans din sezonul regular. Dacă s-ar opri acum campionatul, am fi promovaţi. Meciul următor va fi ca celelalte, foarte greu, dar pe care sperăm să îl câștigăm și să menținem șansele la promovare.” S.M.