Fetiță accidentată când traversa pe trecere

0



O copilă în vârstă de 12 ani a ajuns ieri, la spital fiind victima unui accident rutier. Copila traversa regulamentar, pe trecea de pietoni, din faţa Primăriei Ştefăneşti, când a fost lovită de o autoutilitară. Fata avea multiple traumatisme. M.Sandu Foto. C Tudor


Polițiștii Formațiunii Rutiere Ștefănești, care au efectuat cercetările, au stabilit, după primele audieri, că Eduard Gabriel P., de 45 de ani, din Mihăești, a lovit-o pe copila care traversa regulamentar. Bărbatul se afla la volanul unei autoutilitare pe DN 7, la Ștefănești, îndreptându-se din direcția Pitești spre Topoloveni.
La trecerea de pietoni a acroșat și accidentat ușor o minoră de 12 ani, din Călinești, care traversa pe marcajul pietonal. În urma impactului, minora a fost transportată la o unitate medicală având traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio facial și escoriații membru superior stâng, șold și membre inferioare la nivelul genunchiului. Aşa cum prevede procedura, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. M.S.