Andrei Prepeliţă: „Un meci urât”

0
1



FC Argeş a pierdut la limită, 0-1, confruntarea cu Viitorul Constanţa şi a ratat o primă şansă de a-şi asigura rămânerea matematică în Liga I şi în sezonul viitor.


Echipa patronată de Gică Hagi s-a impus graţie unui gol marcat de Artean şi a părăsit zona locurilor care duc la baraj. La finalul partidei de la Ovidiu, Andrei Prepeliţă, antrenorul echipei FC Argeş, a recunoscut că elevii săi au făcut un meci slab: ”Un meci urât, nu a fost prea mult fotbal, dar am încercat să luăm punct sau puncte azi, din păcate am arătat puţin obosiţi, s-a jucat într-un ritm din 3 în 3 zile şi cred că s-a resimţit asta. Un 0-0 era un meci echitabil dacă nu făceam acea greşeală, fază fixă, nu ne-am păstrat marcajul şi am primit gol la începutul reprizei secunde. Trebuie să ne concentrăm pentru meciul cu Dinamo pe care trebuie să-l câştigăm”, a spus tehnicianul alb-violeţilor. M.D.


Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.