Cum să faci mai mulți bani la jocuri de noroc în luna Mai?

0
0

Ceea ce vei citi în acest articol nu sunt rețete de succes și nici scurtături spre o îmbogățire rapidă. Următoarele metode sunt chiar folosite de jucători profesioniști și vei observa că nu sunt obiceiuri întâlnite foarte des la jucători începători. Astăzi oferim cele mai bune sfaturi pentru pariorii care și-au propus ca în luna Mai să facă un profit destul de bun. Să începem!

Fii curajos și retrage-te devreme

De fiecare dată când ești în situația în care șansele tale nu sunt foarte mari, ar fi o greșeală să îți încerci norocul plasând încă un pariu. Lucru valabil în orice cazino, inclusiv Superbet casino. Acest sfat se potrivește cel mai bine jocului de Poker. Dacă după ce ai văzut Flop-ul ajungi la concluzia că nu ai nicio pereche care ți-ar putea aduce câștigul, este mai înțelept să te retragi decât să pariezi încă o mână în speranța că vei primi o carte bună. Îți recomandăm ca de fiecare dată când ești într-o astfel de situație să te retragi cât încă poți.

De ce este bine să te retragi cât mai repede dintr-un joc și să încerci să obții cât mai multe câștiguri, într-un timp cât mai scurt. Cu cât ajungi mai departe cu un joc de cazino, cu atât ai șanse mai mari să pierzi, deoarece cazinoul va fi mereu în câștig pe termen lung. Să nu uităm că niciun joc din cazino nu are o rată de câștig de 100%. Automat, cu cât ajungi mai departe, cu atât este mai probabil să pierzi.

Să luăm de exemplu jocul de ruletă. Dacă vei câștiga primul tău pariu din acea sesiune, acesta a avut o șansă de 47.37% să fie câștigător. Șansele ca și următorul să fie câștigător sunt 22.42%. Aici vorbim despre pariul de culoare, Negru sau Roșu. Cu fiecare pariu câștigat, șansele ca și următorul să fie câștigător scade sistematic. Deci dacă cu primul tău pariu ai devenit câștigător, ar fi indicat să te retragi și să te bucuri de profit.

Joacă mai multe ore

De cealaltă parte, jucând mai multe ore, te apropii și de acele valori de RTP pe care le au majoritatea jocurilor. Sloturile sunt exemple bune, dar și jocurile din live cazino intră în această categorie. Dacă un joc are un RTP de 99%, această valoare este valabilă pe termen lung și foarte lung. În niciun caz într-o sesiune de 30 de minute. Teoretic, dacă ai de îndeplinit un obiectiv, iar acest calcul este valabil numai pentru cei care au un obiectiv financiar, este să te joci cât mai mult.

Dacă trebuie să fii pe profit cu 1000 RON, acest lucru se va întâmpla cu atât mai repede cu cât ești implicat într-o sesiune mai lungă de joc. Dacă erai obișnuit să câștigi 500 RON în 10 ore de poker, probabil această sumă va crește dacă vei juca 15 ore. Organizează-te foarte bine pentru a-ți atinge obiectivele.

Mărește miza

Există mai mulți factori care dacă sunt din ce în ce mai mari, vor crește și câștigurile. Timpul petrecut în cazino, numărul de pariuri plasate și mizele pariurilor sunt cele mai importante variabile care determină câștigurile. Sesiunile de 1 minut cu 1 pariu de 1 RON, nu vor putea aduce decât câțiva lei, corect?

Dar dacă pariezi 100 RON, de 100 de ori, pentru 100 de ore, probabilitatea ca la sfârșit să ai zeci de mii de lei în cont cresc. Acest principiu trebuie aplica atunci când creștem mizele. Dar nici aceste creșteri nu trebuie să fie foarte mari.

Când vei crește miza la oricare dintre jocurile pe care le joci de obicei în cazino, aceasta nu ar trebui să fie atât de mare încât să nu îți permiți ci trebuie să respecte limitele impuse de bugetul pe care l-ai stabilit. La fel de multă trebuie să ai și la jocul pe care îl joci. În funcție de fiecare joc există lucruri diferite pe care le poți face pentru a-ți crește șansele de câștig.

La poker poți învăța să îți citești mai bine adversarii și să te folosești de mize alternative pentru a le observa comportamentul. Dacă vrei să câștigi mai mult la Blackjack, poți începe prin a te asigura că te joci la cea mai bună variantă de joc care are cel mai mare RTP. Fiecare joc are câte ceva ce poate fi îmbunătățit.

Pariază cu banii altor jucători

Și nu doar cu banii lor, dar și cu deciziile pe care aceștia le iau. Există anumite platforme în mediul online unde te poți înscrie și vei putea să pariezi pe banii pe care îi va câștiga unul dintre jucători. Să luăm jocul de Poker drept exemplu.

Dacă un jucător participă la un turneu de Poker, iar Buy-In-ul este de 5000$, acesta poate plăti 50% din această sumă, iar restul de 50% poate fi plătit de alți oameni ca un pariu. Dacă această sumă este plătită de un singur jucător, cel care a pariat va primi jumătate din câștigul acelui jucător de la acel turneu. Teoretic, dacă premiul este 500.000 dolari, cel care a pariat restul de 50% va primi 250.000 dolari. Dacă există mai mulți oameni care au completat acea sumă, câștigul se va împărți la fiecare dintre ei. Cu cât pariezi mai mult, cu atât vei primi un procent mai mare din câștig.

Găsește un joc de Poker mai blând

Aici vorbim strict despre mese de Poker unde sunt mai mulți amatori decât profesioniști și unde poți să câștigi ușor mesele sau turneele. Dacă vrei să ai șanse mai mari de câștig la Poker, încearcă turneele care se organizează în cartier, la mesele mici din online și la turneele din cazinouri fizice unde mizele sunt mici, iar jucătorii mari nu ar dori să participe pentru a nu pierde timp.

Dacă ești un jucător experimentat, vei avea șanse mult mai mari printre amatori. Este posibil să te mai întâlnești cu alți jucători care încearcă aceleași strategii ca și tine, dar tot ai șanse mari la locul 2.

Concluzie

După cum vezi, toate sfaturile pe care ți le-am oferit au nevoie de ceva mai multă atenție și de un nivel de experiență la jocurile de noroc ceva mai ridicat. Dacă vrei să fii câștigător și să ajungi să câștigi sumele jucătorilor profesioniști, trebuie să începi să gândești și să te comporți ca ei. Mult noroc!