Bărbat culcat pe calea ferată, salvat de locali!

Date:



O patrulă a Poliţiei Locale Piteşti a salvat ieri, un om de la o moarte sigură. Bărbatul, cunoscut cu afecţiuni psihice, era culcat pe calea ferată, din strada Găvenii, în Piteşti. Omul a fost dus la Psihiatrie.


Agenţii patrulau prin zonă când au observat la câţiva metri de trecerea de nivel cu calea ferată, un om culcat pe şine. Bărbatul era îmbrăcat sumar, fiind încălţat în papuci, fără şosete, deşi afară plouase. Era ud şi dezorientat. La aproximativ 3 minute după ce a fost ridicat, a trecut trenul. Dacă nu ar fi intervenit agenţii, omul murea călcat de tren. Întrebat ce face acolo, bărbatul le-a zis poliţiştilor locali că a dus caprele la păscut, deşi în zonă nu era niciun animal, fiind evident că are halucinaţii. Un trecător le-a spus agenţilor că bărbatul stă pe calea ferată de mai bine de două ore. Deşi prin zonă au trecut multe maşini şi oameni, nimeni nu a dat dovadă de spirit civic să-l întrebe dacă a păţit ceva, să-l dea deoparte de pe calea ferată, sau să anunţe autorităţile. La faţa locului a fost chemat un echipaj al Serviciului de Ambulanţă care l-a preluat pe bărbat şi l-a transportat la Spitalul de Psihiatrie Piteşti. Este vorba de N.P, de 54 de ani, din comuna Mărăcineni, cunoscut cu afecţiuni psihice. Acesta a avut mai multe internări atât la Vedea cât şi la Secţia de Psihiatrie Piteşti. M.Sandu


Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Traficanți prinși cu 2,5 kilograme de canabis

Un flagrant delict a fost făcut de polițiștii argeșeni...

Angajări din sursă externă la ISU Argeș

Cei care doresc să obțină un post la Inspectoratul...

Se fac înscrieri pentru o carieră în Jandarmerie

 A sosit vremea înscrierilor la școlile de subofițeri pentru...

Sesiune de recrutări deschisă la Poliție!

Tinerii care doresc să devină polițiști trebuie să știe...