Nepotul victimei a vrut să o bată pe șoferiță!

1



Un accident rutier soldat cu rănirea unei femei, în vârstă de 64 de ani, a luat o întorsătură neașteptată, miercuri. La scurt timp după cele petrecute, la fața locului a sosit nepotul victimei care, furios, a vrut să o bată de șoferiță și să lovească mașina acesteia. Nu i-a păsat de faptul că la fața locului erau atât polițiști locali cât și de la Biroul Rutier Pitești, care în zadar au încercat să-l liniștească. Tânărul a fost imobilizat, încătușat și dus la Secția 3 Poliție. La plecarea din secție, nepotul victimei a făcut un gest care i-a uimit pe oamenii legii.


Miercuri, în jurul orei 20:30, a avut loc un accident pe bulevardul Libertății, în apropiere de capătul de linie al autobuzelor, în cartierul piteştean Trivale. Andreea C., de 21 de ani, din Piteşti, aflată la volanul unui Renault a lovit-o pe Floarea C., de 64 de ani, tot din Piteşti, care traversa regulamentar. Victima a fost trântită pe asfalt suferind o contuzie cervicală. Poliţiştii Biroului Rutier Piteşti sosiţi la faţa locului au constatat că victima era pe trecerea de pietoni atunci când a fost lovită. În timp ce oamenii legii făceau cercetări, iar poliţiştii locali şi cei de la Secţia 3 Poliţie asigurau primele măsuri, la faţa locului a ajuns Alexandru J., de 21 de ani, nepotul victimei. Tânărul era foarte furios şi a început să facă scandal. Era nervos pe şoferiţa care-i accidentase bunica şi voia să îşi facă dreptate singur. Acesta s-a repezit la conducătoarea auto cu intenţia de a o lovi, i-a adresat injurii şi a vrut să lovească autoturismul. În acel moment polişiştii, care erau de faţă, au intervenit pentru a-l linişti. Tânărul a continuat să fie recalcitrant, ceea ce i-a determinat pe oamenii legii să-l imobilizeze şi să-l încătuşeze, fiind sus la sediul secţiei.
Şoferiţa s-a ales cu dosar penal
Alexandru J. este cercetat penal într-un dosar pentru comiterea de infracţini la regimul rutier. Tânărul a mai avut contravenţii datorate comportamentului său agresiv. Ieri după ce a fost dus la audieri la secţie, acesta s-a liniştit. Le-a spus oamenilor legii că era speriat crezând că bunica lui este rănită grav şi de aceea a reacţionat în acel fel. A fost sancţionat cu avertisment. La plecare el le-a mulţumit oamenilor legii că au intervenit imobilizând-l, şi în acest fel nu l-au lăsat să mai „facă o faptă”, referindu-se la faptul că risca un nou dosar penal . În ceea ce priveşte victima accidentului, a fost transportată la spital, constatându-se că nu are leziuni grave. Şoferiţa s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. M.Sandu Foto C. Tudor