Ce costuri implica un certificat SSL premium intr-un plan de gazduire web Romania?

0

Daca vrei sa-ti deschizi un website pe un server de gazduire web Romania, probabil stii deja faptul ca este foarte important sa instalezi pe acesta un certificat SSL. Totusi, cele gratuite nu ofera garantii pentru evenimentele neprevazute. Acest beneficiu este valabil pentru tine doar de la unele entitati autorizate de pe piata. Iata ce trebuie sa stii despre asta!

Ce website-uri au nevoie de un certificat SSL premium?

Daca administrezi un blog personal sau un site de prezentare al unei afaceri locale, poti utiliza un certificat gratuit. Un magazin online unde comercializezi produse si servicii trebuie insa sa asigure protectie suprema datelor furnizate de catre utilizatori. Acestia vor dori sa stie faptul ca adresa de email, cardul de credit, numarul de telefon si restul informatiilor confidentiale le sunt pastrate in siguranta. De asemenea, criptarea completa este un proces necesar pentru a-ti forma o reputatie buna pe termen lung.

Avand in vedere faptul ca majoritatea procesoarelor de plata functioneaza in aceleasi medii, a devenit clar faptul ca este esential sa te adaptezi la vremurile din prezent. Un alt avantaj al firmelor care opteaza pentru certificat SSL premium pe serverul de gazduire web Romania este verificarea identitatii. Autoritatea care emite serviciul va dori sa afle ca ai un sediu real si ca totul este desfasurat in mod legal, inainte de a te accepta. Acesta este un indiciu util si pentru cei care sunt sceptici in legatura cu ceea ce oferi. Identitatea verificata te ajuta sa stabilesti faptul ca brandul tau este cel original si va impiedica persoanele rau intentionate sa desfasoare activitati in numele tau.

Care este cel mai bun certificat premium?

Un certificat Positive SSL de la Sectigo este valabil doar pentru un singur domeniu, avand garantia de 10,000$. Acesta se elibereaza in termen de 2 zile si reprezinta solutia perfecta pentru startup-uri, deoarece poate fi achizitionat la doar 30€/an. In cazul in care iti doresti mai multe beneficii, poti achizitiona un certificat cu garantia de 250,000$. Acesta are pretul de 52,68€/an si asigura posibilitatea de tranzactionare in siguranta pentru toti clientii. Dreptul la compensatie se aplica in acord cu termenii si conditiile, fiind important sa le citesti pe acestea inainte de a face o achizitie.

Exista si certificate WildCard pentru serverele de gazduire web Romania, care ofera posibilitatea de a fi activate pe un numar nelimitat de subdomenii. Acestea sunt potrivite pentru brandurile care isi doresc sa creeze sectiuni separate pentru blog si conturile clientilor. Prin intermediul serviciului nu mai este necesar sa achizitionezi cate un certificat separat pentru fiecare domeniu, astfel incat vei economisi o parte importanta din buget.

Cat de important este certificatul SSL din punct de vedere SEO?

Google afiseaza un mesaj de avertisment catre orice utilizator care acceseaza o pagina web fara certificat inclus. Pe langa asta, lipsa aceleasi functii poate sa duca la un ranking negativ. Certificatul SSL a devenit un factor care este luat in calcul de catre algortmi si este imposibil sa mai rezisti pe piata in versiunea http. Majoritatea browserelor afiseaza site-urile de acest tip ca fiind nesigure si creeaza o experienta de navigare inconfortabila pentru utilizatori. Poti achizitiona un certificat SSL premium de la un brand de hosting impreuna cu un plan de gazduire web Romania la un pret accesibil!