Câștigătorii concursului de fotografie „Piteștiul meu”, premiați

1

  • De Zilele Piteștiului



Pe 19 mai a avut loc jurizarea lucrărilor trimise de persoanele care s-au înscris la Concursul de fotografie „Piteștiul meu”, ediția a VI-a, cu tema „Locuri preferate din Pitești”. Manifestarea a fost organizată cu priljeul Zielelor Piteștiului .


Juriul, format din Ion Sănduloiu (președinte), Larissa Lucici și Adrian – Jan Furdueescu, i-a desemnat pe câștigători dintre cei 25 de competitori. Pentru al doilea an consecutiv, premiul I nu a fost acordat, iar premiul al II-lea a fost câștigat de Mihail Oprescu, pentru fotografia intitulată „Vedere spre Piața Primăriei”. Premiul al III-lea a fost obținut de Ariana Eremia, pentru lucrarea cu titlul „Prins în Trecut”. Mențiunea a fost câștigată de Ioana Dana Badea, pentru fotografia cu titlul „Primăria Pitești”. Festivitatea de premiere și vernisajul expoziției, care a cuprins cele mai apreciate lucrări ale Concursului de fotografie „Piteștiul meu”, ediția a VI-a, a avut loc sâmbătă, de la ora 12:00, în Piața Primăriei. Evenimentul, organizat de Primăria Municipiului Pitești, prin Centrul Cultural Pitești, a făcut parte din programul activităților cultural-sportive organizate de Zilele Municipiului Pitești. M.Duinea


1 COMENTARIU

  1. Din pacate anul acesta ati facut-o „de oaie” ! Ati oferit premiul al 2 -lea unei fotografii care arata mai curand a carte postala. Daca se scula de unde zace si maica’ mare putea captura o astfel de imagine urcandu-se pe cladirea Teatrului. Fotografia este seaca, fara mesaj emotional, fara frumusete interioara, fara orice altceva care ar fi trebuit sa-ti miste sufletul. Daca trebuie sa oferiti premii cu dedicatii ar fi bine s-o spuneti, altfel va umpleti de ridicol. Supun analizei altor iubitori de fotografie intreaga gama a celor 25 de competitori si veti vedea ca am perfecta dreptate. Sunt cel putin 5 fotografii de autori diferiti care au fost descalificate. Stau si ma intreb: oare ce reprezinta FRUMOSUL in conceptia juratilor care au stabilit clasamentul ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.