Invinse de Rapid şi Slatina!

0

  • Handbal feminin



Echipa de handbal a CS Dacia Mioveni 2012 a disputant, joi, sâmbătă şi duminică, la Sf. Gheorghe un nou turneu în Liga Florilor, care a cuprins 3 etape de campionat (a 25-a, a 26-a şi a 27-a).


Turneul a început cu o înfrângere pentru handbalistele de la CS Dacia Mioveni, acestea pierzând, 21-36, meciul cu Rapid din etapa a 25-a. Giuleştencele care sunt în luptă pentru locul 4, ultimul ce asigură prezenţa în Cupele Europene, au condus dn primul până în ultimul minut. Astfel, pe fondul multor ratări în tabăra argeşeană, rapidistele aveau la pauză un avantaj reconfortant, 21-12. Pânî la final diferenţa s-a mărit, partida terminându-se 36-21 în favoarea Rapidului. În acest meci, elevele antrenorului Gheorghe Covaciu au suferit 4 eliminări de câte 2 minute (minutele 10, 15, 38 şi 58) şi au ratat 15 aruncări la poartă, dintre care una de la 7 m. „Chiar dacă e o înfrângere severă, am jucat astăzi în fața unei echipe valoroase ce țintește titlul în campionatul următor. Ne așteaptă meciuri la fel de grele până la sfârșitul campionatului” a spus după meci conducerea clubului.
Conduse pe toată durata partidei
Pentru echipa Daciei, a urmat sâmbătă, un meci important, cu CSM Slatina, dar de la care argeşencele nu au obţinut ce au dorit. Echipa antrenată de Gheorghe Covaciu a pierdut , 22-27 acest joc după ce adversarele au condus ostilităţil de la încpeut până la final. Astfel, Slatina a luat un vantaj consistent încă din primele minute, iar după ce în minuutl 4 conducea cu 4-1, scorul a devenit în minutul 23, 15-9, la pauză fiind 17-12. Oltencele au mai mărit avantajul după pauză, cea mai mare diferenţă de scor înregistrându-se în minuutl 36,, cînd era 20-13. Din acel moment, Dacia a încercat o cursă de urmărie, dar avantajul a fost prea mare. În minutul 55, handbalistele din Mioveni s-au apropiat la două goluri 24-22 şi sperau, dar până la final nu au mai marcat niciun gol, în timp ce adversara a înscris de 3 ori, stabilind scorul final la 27-22 pentur CSM Slatina. Înainte de meci, în clasament, CS Dacia era pe locul 12 cu 24 de puncte, în timp ce oltencele erau pe poziţia a 11-a cu 25 de puncte, la egalitate de puncte cu SCM Craiova. După terminarea etapei, Dacia a rămas pe 12 cu 24 de puncte în 24 de meciuri, în timp ce Slatina a urcat un loc, până pe 10, depăşind Craiova şi făcând 28 de puncte în 24 de jocuri. “Am pierdut întâlnirea cu CSM Slatina, scor 22-27 (12-17). Am revenit la două goluri diferență spre final, însă nu am reușit mai mult. Din păcate avem pierderi importante dupa meciul cu Slatina , Alexandra Banciu cu posibila entorsa de glezna … vom vedea sigur la sosirea de la Brașov, cu sprijinul Spitalului Orășenesc Mioveni si Mădălina Toma, și ea cu dureri la genunchi. Sperăm în refacerea lor pâna pe 7 iunie” spunea directorul sportiv Constantin Ciobanu.
Ultimul meci
Ieri la prânz, CS Dacia Mioveni a disputat ultimul joc al turneului de la Sf Gheorghe, formaţia argeşeană întâlnind pe Minaur Baia Mare, ocupanta locului 2 în Liga Florilor. Partida s-a terminat însă după închiderea ediţiei.
Etapa 25:
# RAPID BUCUREȘTI – DACIA MIOVENI 36-21 (21-12)
Rapid: Foggea, Dobre – Boljevic 7, Chiricuță 5, Buceschi 3, Kassoma 3, Ilie 3, Lazăr 3, C. Constantinescu 3, Todor 2, Popa 2, Cavlovic 2, Badea 2, Vacariu 1, Craiu, Trifan. Antrenor: Carlos Viver.
Dacia: Popovic, Nanu, Rus – Andrei 5, D. Constantinescu 5, Nițu 3, Banciu 2, Cîrjan 2, Preduca 1, Tanaskovic 1, Tomescu 1, Toma 1, Lipară, Onicaș, Pîrvulescu, Boian. Antrenor: Gheorghe Covaciu.
Etapa 26:
# DACIA MIOVENI – CSM SLATINA 22-27 (12-17)
Mioveni: Popovic, Nanu, Rus – Andrei 4, Banciu 4, Cîrjan 4, Tanaskovic 4, Lipară 3, Toma 2, Pîrvulescu 1, Tomescu, Boian, Nițu, Preduca, Constantinescu. Antrenor: Gheorghe Covaciu.
Slatina: Timoshenkova, Nagy, Datcu – Popescu 7, Ostase 5, Cârligeanu 4, Stoicănescu 3, Tămaș 3, Chitacu 3, Drăghici 1, Fulgoi 1, Vădineanu, Ivan, Rusu. Antrenor: Victorina Bora. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.