Jandarmii au mers neinvitați la botez!

0

Un botez organizat în curtea unei gospodării din comuna Bradu a fost întrerupt de jandarmi, duminică. Au fost date amenzi de peste 3.000 de lei. Astfel de petreceri vor fi permise de la 1 iunie cu respectarea unor măsuri. M.S.

În cursul zile de ieri, jandarmii argeșeni au fost sesizați cu privire la faptul că în comuna Bradu se desfășoară o petrecere privată(botez). Ajunși la fața locului aceștia au constatat că în curtea unui localnic se află mai multe persoane care participă la eveniment.

Petrecerea a fost oprită, iar organizatorul și participanții au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare totală de 3500 de lei, anunță IJJ Argeș.

 

Potrivit hotărârii  nr 29 din 14.05.2021 a CNSU: Art.6 – (1) Se propune menținerea interdicției organizării de evenimente  private (nunți, botezuri, mese festive, parastase etc.) în spații deschise până la data de 31.05.2021.

(2) Începând cu data de 01.06.2021, dacă la nivel național se atinge ținta de vaccinare pentru luna în curs, se propune ca organizarea de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive, parastase etc.) în spații deschise să se realizeze cu participarea a maxim 70 de persoane, dacă incidența cumulată la 14 zile a cazurilor din județ/localitate este mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.