Victorie de palmares

0

  • Liga 2, Etapa 10, Play-off: CS Mioveni – Rapid 1-0 (0-0)



În ultima etapă a Play-off-ului Ligii a II-a, CS Mioveni a învins pe propriul teren cu 1-0 pe Rapid, într-o partidă disputată duminică la prânz. Unicul gol al partidei a fost marcat de Blănaru, în minutul 65.


Meciul cu Rapid a contat mai mult pentru interes, pentru că Mioveniul avea nevoie doar de un punct ca să își asigure locul 3, în timp ce la înfrângere, pierdea această poziție, doar dacă Dunărea învingea la Craiova, lucru ce nu s-a întâmplat. Așadar, duminică, galben-verzii și-au jucat șansa, ca la fiecare meci, au condus ostilitățile, au dominat și au ratat foarte multe ocazii. Meciul a început de altfel cu ratările mari din faze fixe (cornere) ale lui Panait și Blănaru și cu șutul periculos al lui Massaro, respins cu greu de portar. În minutul 30, Șerbănică trimite și el din 6 m singur cu portarul, cu capul peste, iar în minutul 36, Blanaru este lansat excelent pe centru de Garutti, dar alege pasează greșit la 16 m și pierde. În minutul 41, CS Mioveni primește penalty, după ce Florică îi dă peste picior lui Ișfan, însă Blanaru ratează, trăgând în stânga portarului, iar acesta apărând. Repriza se încheie cu o nouă ocazie a Mioveniului, mingea fiind centrată de Ișfan, reluată apoi cu capul din 2 m de Panait, deviată și prinsă pe linia porții de Drăghia, chiar în fața lui Șerbănică. Și în repriza a doua gazdele au forțat iar după șutul lui Ursu peste de la 16 m, Ișfan trimite puternic, din prima, de la 16 m puțin peste. În minutul 57, Rapidul ratează cea mai mare ocazie: un șut bun din fața careului, respins de Ducan în față, direct la Ioniță, care trage din 10 metri în blocaj, apoi Ursu pătrunde în careu pe stânga, pasează pe culoar în fața porții pentru Ilie, care, liber cu portarul, pune latul din 6 metri dar Ducan parează cu piciorul drept. Balonul se duce în sus, Ducan urmărește și dă pe lângă minge cu pumnul, balonul se întreaptă chiar la Ilie, care reia din 3 metri lateral stânga spre poartă, însă Șerbănică respinge de pe linia porții. În minutul 65, Blănaru deschide scorul, din pasa peste a lui Oancea, atacantul forțând și luând prim-planul la 16 m iar apoi executându-l pe portar cu un lob. Până la final, gazdele au mai ratat ocazii bune prin Blănaru, Rusu și Coșereanu pe contraatac, în timp ce adversarii au avut și ei ocazii prin Bălan și Rareș Ilie, fază la care portarul Ducan s-a remarcat, în timp ce în minutul 70 aceștia au cerut și un penalty, la ținere în careu, dar fază la care Bălan a căzut nemaiajungând mingea.
CS Mioveni a obținut a doua victorie în fața Rapid-ului în această stagiune, după cea cu 3-0 din turul campionatului regulat, în timp ce în turul play-off-ului a fost egal 1-1.
CS MIOVENI – RAPID 1-0
A marcat: Ștefan Blănaru 65′
⚽CS Mioveni: Ducan – Oancea, Garutti, Gherghe, Șerbănică (Rădescu 76′) – Andr. Panait (D. Toma 79′), M. Chindriș – Ișfan (cpt.)(Coșereanu 59′), Massaro (Bg. Rusu 59′), Mar (Tib. Coman 59′) – Blănaru. Rezerve neutilizate: Ius. Popescu – Szilard, Seb. Ivan, I. Tănase. Antrenor: Alexandru Pelici
⚽Rapid: Drăghia (cpt.) – Jorza, Cr. Ignat, Nastos, Florică (Finica 76′) – Pănoiu (Bg. Barbu 59′), R. Lazăr – Sefer (Bg. Dragomir 89′), R. Ilie, Oct. Ursu (Hlistei 59′) – Al. Ioniță (Ad. Bălan 59′). Rezerve neutilizate: H. Moldovan – I. Voicu, Dandea, Goge. Antrenor: Mihai Iosif
⚽Stadion: Orășenesc (Mioveni – Argeș)
⚽Arbitri: Iuliana Elena Demetrescu (Râmnicu Vâlcea) – Petruţa Iugulescu (Buftea), Mihaela Țepușă (Bucureşti) S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.