Spectatori la barajul cu Hermanstadt

0

  • CS Mioveni poate fi susţinută de fani în încercarea de a promova în Liga I



Veste bună pentru suporterii echipei CS Mioveni: barajul de promovare în Liga I se va juca cu spectatori în tribune!


CS Mioveni va întâlni Hermannstadt în dublă manșă, în barajul pentru promovarea în Liga I. Primul meci este programat sâmbătă, 29 mai, ora 15:30, la Mioveni, iar returul se va disputa miercuri, 2 iunie.
Ambele partide se vor desfășura cu spectatori în tribune, însă accesul pe Stadionul Orășenesc din Mioveni va fi permis numai în anumite condiții:
⚽ Intrare generala 10 lei.
⚽ Biletele se pun in vânzare în zilele de joi și vineri (între orele 10.00 – 15.00) la sediul clubului și la Stadionul Central Mioveni, iar sâmbata pâna la ora de start a meciului numai la stadionul central Mioveni.
⚽ Conform protocolului medical elaborat de Federatia Română de Fotbal și Ministerul Sportului, toți spectatorii prezenți la meci, inclusiv copiii, trebuie să prezinte la intrarea în stadion un act de identitate alături de dovada vaccinului împotriva virusului SARS-COV-2, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau un rezultat negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.
⚽ Clubul este obligat să permita accesul publicului in limita a maxim 25% din capacitatea stadionului
Având în vedere aceste aspecte, recomandăm tututror suporterilor să sosească din timp la stadion pentru a evita aglomerația la porți.S.M.