Tatăl şi-a lovit fiica cu picioarele!

0

  • Şi-a băgat familia în spital



O copilă în vârstă de 13 ani, a căzut pradă furiei tatălui, ajungând la spital. Bărbatul beat şi-a luat la bătaie nevasta iar fata a intervenit să-şi salveze mama. Fără milă, bărbatul a lovit-o pe copilă provocându-i multiple leziuni. Fata a fost internată la Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă a Spitalului de Pediatrie, însoţită de mama ei, care de asemenea avea o fractură. De frică, niciuna nu a spus nimic, cadrele medicale fiind cele care au sesizat Poliţia. Tatăl agresor a fost reţinut, dar ulterior a fost eliberat, fiind plasat sub control judiciar.


“Pe data de 29 mai, la Camera de Primiri Urgenţe s-a prezentat o minoră de aproximativ 13 ani. În urma anamnezei făcute de medic s-a constatat că a fost vorba de o agresiune. Totodată şi mama minorei este agresată şi este internată în secţia de ATI a Spitalului de Pediatrie, împreună cu copilul. Şi aceasta, din câte ştiu, are o fractură la un antebraţ. A fost anunţată Poliţia. Ea (n.r minora) este stabilă în momentul de faţă, prezenta un traumatism cranio-cerbral minor, contuzie toraco-abdominală forte cu ceva modificări ecografice. Bilanţul lezional este destul de serios şi cu ameninţare letală puternică. Primeşte consiliere psihologică, este sub supraveghere şi tratament, ca nu cumva să fie nevoie de o intervenţie chirurgicală”, a declarat Tudor Ionescu.
Agresorul a fost plasat sub control judiciar
Din cercetările poliţiştilor din cadrul Poliției Orașului Mioveni s-a stabilit că Georgel S. era beat când şi-a luat soţia la bătaie. Fata a intervenit fiind lovită. Anchetatorii au stabilit că în cursul agresiunii copila a fost lovită de tată cu picioarele, suferind contuziile toraco-abdominale. După agresiune, mama a plecat cu fiica la Spitalul de Pediatrie, fără să anunţe Poliţia. Cadrele medicale au sesizat Secția 3 Poliție Pitești, care a comunicat cazul Poliției Mioveni. A fost demarată o cercetare din oficiu, ulterior femeia agresată depunând plângere împotriva soţului. Bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru violenţă în familie, pentru 24 de ore, împotriva lui fiind emis un ordin de protecţie provizoriu. Luni acesta a fost eliberat după ce procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, a luat împotriva lui măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. În cadrul măsurii îi este interzis să se apropie de soţie sau de fiică ori să ia legătura cu ele. Bătaia administrată de tată, copilei dar şi mamei în prezenţa fetei poate avea efecte asupra psihicului minorei. “Consecinţele sunt puternice. lasă urme adânci. De regulă ei sunt retraşi, inhibaţi, se retrag de grupul de prieteni, pot fi consecinţe dure. Depinde de la caz la caz de personalitatea copilului, de impactul pe care îl are asupra copilului bătaia. În general sunt consecinţe grave”, a precizat psiholog Claudia Paraschiv, referitor la acest caz. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.