Raliul Argeșului, spectacol garantat!

0

  • Cei mai tari bolizi de raliu vor putea fi văzuți în județul nostru



Cei mai tari bolizi de raliu din România vor putea fi văzuți în județul nostru!. Iubitorii motorsportului vor avea parte de un spectacol deosebit week-end-ul viitor când este programată o nouă ediție a Raliului Argeșului. Competiția va avea loc în perioada 11-12 iunie și este cel mai important eveniment sportiv din acest an care se va desfășura în județul nostru.


Raliul Argeșului are o istorie îndelungată în motorsportul din România, fiind una din competițiile care a avut loc de-a lungul multor decenii. Cu o cultură a sportului bine înrădăcinată în județul Argeș, raliul a fost doar una din ramurile unde piloții locali au excelat. Începând cu 1971, Raliul Argeșului a desfășurat un număr de 18 ediții sub numele Raliul Pitești, Raliul Dacia și, în epoca modernă, Raliul Argeșului, fiind una dintre cele mai cunoscute competiții între raliurile românești în perioada anilor 1990. De asemenea, o ediție a Raliului României a avut loc tot pe probele speciale din jurul Piteștiului.
Probe speciale pe Transfăgărășan
2021 găzduiește a 21-a ediție a Raliului Argeșului. Cu probe speciale programate în zona Câmpulung Muscel, dar și pe celebrul Transfăgărășan, evenimentul se va desfășura pe parcursul a două zile de concurs pline de adrenalină și spectacol. Raliul Argeșului CATENA – Powered by Citroen este un eveniment organizat sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, susținut de Consiliul Județean Argeș, Primăria și Consiliul Local al Municipiului Pitești și CATENA, cel mai mare lanț de farmacii din România, deținut de grupul Fildas. Mașina oficială a Raliului Argeșului este oferită de Trust Motors – Importator oficial al mărcilor Peugeot, Citroën şi DS în România. M.D.