“Care o bagă în ațe…”

0

  • EURO prin ochiul specialistului



Fost președinte al FC Argeș și CS Mioveni, actualmente Director al Sălii Sporturilor Pitești, Răzvan Tunaru a comentat pentru Curierul zilei meciurile de duminică de la Euro 2020, dar și cele care urmează astăzi.


“Favoritele de văd în continuare. Dacă luăm în calcul ce am văzut duminică, sunt vreo 6-7 favorite la acest EURO. Anglia a învins cu 1-0 Croația, englezii fiind în postura de țară gadă și asta și-a spus cuvântul. Au dominat, au ratat dar au marcat exact când a trebuit. Am înregistrat și o premieră duminică, primul meci din istrie de la EURO de la București. Austria a învins Macedonia, într-un meci la care puteam fi noi pezenți.

Dar dacă nu am avut șansă cu Islanda… Ar trebui , dacă tot luăm atâtea bătăi să dea drumul la jucătorii tineri, ratăm una două calificări, dar construim echipă, cum a făcut Franța, a ratat un turneu și apoi a construit și a câștigat. În fine, Olanda și ea pare favorită, a învins Ucraina, cu emoții. Sunt meciuri echilibrate și care o bagă în ațe, câștigă… Marți avem Ungaria – Portugalia, meci de 2 solist, cu portughezii favoriți, cu Cristiano Ronaldo în teren pe care îl știm ce poate. Apoi, Franța – Germania, meic de 1, X, 2…. Echilibrat… Sunt 3 echipe de top în această grupă și e posibil ca una sau două să se ducă acasă, la fel cum e posibil ca una din ele să ia titlul. Merg pe mîna Franței, după valoarea loturilor…” spunea Răzvan Tunaru. S.M.