Evenimente Centrul Cultural Piteşti!

0



Centrul Cultural Pitești pregătește, pentru perioada 28 iunie – 2 iulie, noi evenimente cultural-educative, care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces în limita a 70% din capacitatea sălii:
☛ Cenaclul „Armonii Argeșene”, coordonat de președintele Ligii Scriitorilor Români Filiala Argeș, scriitorul dr. Adrian Mitroi, astăzi, de la ora 13.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
☛ Prelegerea cu tema „Semnificații Filosofice, Teologice și Juridice ale Fericirii. Dreptul la Fericire”, în cadrul proiectului cultural-educativ sub genericul “Cultură și Credință în Societatea Contemporană”, coordonat de conf. univ. dr. Marius Andreescu de la Facultatea de Drept a Universității Pitești, eveniment care va avea loc tot astăzi, de la ora 15.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

☛ Clubul literar-artistic „Mona Vâlceanu”, cu tema „Cine nu-și cunoaște rădăcinile nu-și cunoaște viitorul”, proiect coordonat de editorul, scriitoarea și profesoara de limba și literatura română Mona Vâlceanu, eveniment care va avea loc mâine, de la ora 12.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
☛ Dialogul cu tema „Cum arată concret o drumeție montană”, în cadrul proiectului cultural-educativ sub genericul „Muntele ca o școală”, coordonat de poetul și profesorul de filosofie George Badea, avându-l invitat pe ing. Romulus Buncilă, președintele Clubului de drumeție montană “Drumeție prin Carpați”, întâlnire care va avea loc tot marți, 29 iunie, de la ora15.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
☛ Prelegerea cu tema “În amintirea lui Ștefan cel Mare”, în cadrul proiectului cultural-educativ sub genericul “Teme culturale în emoții raționale”, susținut de scriitorul, eminescologul și profesorul de limba și literatura română Lucian Costache, miercuri, 30 iunie, de la ora 11.00, în Sala Multifuncțională de la Casa Cărții.

☛ Dezbaterea cu tema “Generații”, eveniment organizat în colaborare cu Organizația Salvați Copiii România – Filiala Argeș, care va avea loc joi, 1 iulie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții, inițiatorul și coordonatorul acțiunii fiind președintele filialei, Dumitra Sima.