Angajat de la Dacia, şi-a bătut familia!

0

  • A ajuns în arest



Şi-a bătut soţia, fiica şi un vecin, ajungând în arest. Bărbatul, în vârstă de 48 de ani, din Piteşti, a fost săltat de poliţişti, pe numele său fiind emis un ordin de protecţie provizoriu. După ce a stat întreaga noapte la Poliţie, ieri dimineaţă s-a dus acasă şi a început să bată cu pumnii şi picioarele în uşă ca să intre, deşi nu avea voie nici măcar să se apropie de locuinţă sau de cele două membre ale familiei. Oamenii legii s-au reținut pentru loviri și alte violențe, violență în familie, tulburarea ordinii și liniștii publice și încălcarea ordinului de protecție.


În urma anchetei, poliţiştii Secţiei 2 Piteşti au stabilit că bărbatul a devenit agresiv pe fondul consumului de alcool. Oamenii legii au stabilit că Florian T., de 48 de ani, a stat duminică, în faţa blocului cu alţi prieteni şi a băut bere. Seara, când a văzut că s-a îmbătat şi ştiind că devine violent soţia a încercat să-l convingă să nu mai bea şi să meargă în casă. Bărbatul i-a vorbit urât, umilind-o şi a stropit-o cu bere. S-a repezit la ea şi a prins-o de păr cu intenţia de a o lovi. Ştiind ce o aşteaptă femeia în vârstă de 36 de ani, s-a smucit şi a fugit.

Ordin de protecţie provizoriu
În loc să se potolească, de nervi că nu a putut să îşi bată nevasta, bărbatul a urcat în casă şi s-a răzbunat pe fiică. Florian T a început să îşi lovească fata în vârstă de 17 ani. Ţipetele fetei au fost auzite de un vecin care, profitând de faptul că bărbatul lăsase uşa deschisă, a intrat, sperând să-l liniştească. Din uşă îl văzuse cum îşi lovea fiica cu pumnii în cap. Bărbatul s-a întors la vecin şi l-a lovit şi pe acesta. Locatarii au sesizat poliţia şi un echipaj de la Secţia 2 Poliție Piteşti s-a deplasat în zonă. Florian T. a fost dus la audieri. Având în vedere că individul este cunoscut cu un comportament agresiv şi nu este prima dată când își bate soţia şi fiica, împotriva lui a fost emis un ordin de protecţie provizoriu, pe o perioadă de 5 zile. Potrivit acestuia nu avea voie să locuiască alături de cele două, nu îi era permis se să se apropie la mai puţin de 100 de metri de ele şi nici să ia legătura în vreun fel.

De la poliţie s-a dus din nou, peste cele două!
Ieri dimineaţă, în jurul orei 5.00, Florian T a plecat de la secţie şi le-a promis poliţiştilor că se cuminţeşte şi se va respecta ordinul de protecţie și va merge să locuiască în altă parte. La circa jumătate de oră, prin 112 a fost semnalat un nou scandal. De la poliție, bărbatul s-a dus acasă şi a început să lovească cu pumnii şi picioarele în uşă ca să poată intra. A fost dus din nou la secţie, pe numele său fiind întocmit dosar penal pentru loviri şi alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice, violenţă în familie şi încălcarea ordinului de protecţie. A fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, fiind dus în arestul IPJ. Astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunerea luării unei măsuri preventive. La ieșirea din secție acesta a declarat că nu și-a lovit fiica. Întrebat dacă dorește să le transmită ceva celor două, acesta a spun că nu dorește.

A mai fost condamnat pentru infracţiuni cu violenţă
Florian T este angajat la Uzina Dacia Renault. Acesta a fost condamnat în 2017, la 10 luni închisoare cu suspendare, într-un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe. Ieri, oamenii care locuiesc în acelaşi bloc cu Florian T. s-au temut să vorbească despre bărbat. Locatarii au spus că acesta este violent şi că în mod cert se va răzbuna pe cei care ar îndrăzni să spună ceva rău despre el. Sud protecţia anonimatului, oamenii au confirmat însă faptul că în casa acestuia sunt deseori certuri şi că nu este prima dată când îşi loveşte soţia sau fiica. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.