Zilele Orașului Mioveni marcate cu spectacole de top!

0

  • Pe scene au urcat Andra, 3 Sud Est, Taxi, Trooper și Direcția 5



Sărbătoarea Zilelor Orașului Mioveni – Orașul Tinereții, al Dacia și al Cercetării Nucleare, cu o istorie de peste 536 de ani, a avut loc în week-end în mai multe locații, autoritățile organizând un maraton al distracției pentru locuitorii orașului, timp de două zile. 


La festivitatea de deschidere a evenimentului primarul Ion Georgescu a dat startul distracției responsabile și al normalității, alături de președintele CJ Argeș Ion Mînzînă, de vicepreședintele Marius Nicolaescu, parlamentarii PSD de Argeș Remus Mihalcea și Nicolae Georgescu, dar și primarul orașului Ștefănești, Nicolae Velcea. De asemenea, pe durata manifestărilor, edilul Mioveniului și-a prezentat echipa cu care lucrează și cu care a pus capa la cap această sărbătoare, echipă formată din consilieri locali, angajați ai Primăriei dar și șefi ai serviciilor și instituțiilor subordinate.

Seară special în centru
Zilele Orașului Mioveni și marcarea a 536 de ani de la prima atestare documentară au început în forță sâmbătă dimineață cu Mioveni Bike Trophy și s-a încheiat după lăsarea serii, în urările și aplauzele publicului electrizat de mega concertul susținut de ANDRA și 3 SUD EST! Pe parcursul întregii zile de sâmbătă, scena din Centrul Civic le-a aparținut copiilor talentați din Mioveni, care au cântat, au dansat, s-au distrat și au încântat publicul ore în șir. Respectând tradiția, și în acest an am premiat adolescenții care au împlinit vârsta majoratului, cei nouă tineri care au pășit în noua etapă a vieții, fiind îndulciți cu premii oferite de Trattoria Mioveni. Evident, seara specială a fost încheiată de 3 Sud Est și Andra, de altfel , cel mai așteptat moment al acestui weekend.

Concerte rock
Sărbătoarea a continuat duminică cu Cursa Mioveniului: The Holy Color (10.00), Cursa Mașinuțelor (ora 11.00), Rock’N’Ride Fest (orele 12.00 – 23.00), dar și o serie de spectacole de muzică populară și dansuri populare suținute de Ansamblul Folcloric Profesionist „Cindrelul-Junii Sibiului”, solista Elena Sima, Ansamblul Plai de Dor (orele 18.00 – 21.00) și concerte de muzică rock la Făget, susținute de Trooper, Taxi, Direcția 5 & more, începând cu ora 16.00 și până aproape de miezul nopții. A doua ediție a „Cursei Mioveniului: the holy color” a adunat la start participanți de toate vârstele, dornici de mișcare și gata de distracția ce se anunța la finalul cursei. Pe ritmurile electrizante ale lui DJ Silvan, după o repriza de stretching, unul după celălalt, valurile de alergători au pornit într-o cursă de 8 km, pe traseul marcat în jurul zonei centrale a orașului.

Marele premiu a constat într-o feerică bătălie generala cu pudră colorată, pe ritmuri de muzică și dans. Prima parte a manifestărilor s-a încheiat duminică seara, pe Platoul de la Făget, cu ROCK’N’RIDE Fest Mioveni, editia II, care a început la prânz cu sute de motoare, turate si tunate, etalate în Centrul Civic, de pasionații de motociclete din toată țara. Distracția a continuat apoi în Zona de Picnic de la FĂGET, până la miezul nopții, la marginea pădurii, unde vor concerta Acoustic, Ultimul Tren, Taxi, Trooper și Direcția 5. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.