Piața primăriei din Câmpulung, s-a transformat în ştrand

0



Acest lucru a fost posibil pentru că,acum, pe caniculă, administraţia locală a dat drumul fântânilor arteziene. Muscelenii, cu mic, cu mare, au ieşit în central oraşului, să se răcorească. Dacă nu mai există un ștrand în Câmpulung de la Revoluție încoace, fântânile arteziene aduc bucurie maximă multor persoane. “Nu avem unde să ne ducem. La Piteşti la ştrand? Păi de unde bani de drum, aşa că stăm la noi aici.

Bine măcar că le-a dat drumul, că nici astea nu mergeau. Aici ne distrăm şi noi, unde credeţi. Mai era bazinul din Grui, dar am citit că nici ăla nu mai e funcţional. Nu mai avem nimic în oraşul ăsta. Bulevardul e distrus, străzile praf, e ceva de nedescris. Bine cel puţin că a terminat Ţâroiu central ăsta, că dacă nu, nu ştiu ce făceam”, spune Ionuţ din Câmpulung.

“Am ieşit cu cea mica să o plimb. Aici se joacă şi cu alţi copilaşi de vârsdta ei. Nu avem unde să ne mai ducem. În Grădin Publică, dar e praf că se lucrează pe boulevard. Aşa că stăm aici. Noi, ne batem cu pumnii în piept că vrem turism, păi cine vine aici ce să vadă, nimic. Poate peste 20 de ani, că acum, la cum se mişcă lucrurile, nu avem nicio şansă”, spune Cristina. B.R.