Învinși de Rapid pe ploaie!

0

Galben-verzii mai joacă încă două partide de verificare




Amicalul de vineri al Mioveniului a fost al treilea din această vară, galben – verzii întâlnind pe Rapid, la Ghimbav, la finalul cantonamentului de la Poiana Brașov.


Echipa lui Pelici a pierdut cu 2-1, în fața unui nou adversar de Liga I, după ce și miercurea trecută a cedat la limită, cu 1-0, în fața Farului lui Gică Hagi. Partida de la Ghimbav s-a disputat pe o ploaie torențială, care a căzut pe toată durata celor 90 de minute, dar care nu a afectat suprafața de joc. La CS Mioveni s-a consemnat și debutul lui Andrei Cristea în tricoul galben-verde, acesta fiind introdus pe teren în ultimul sfert de oră, după ce de-abia marți s-a alăturat lotului, în Poiană.

Au egalat imediat
Adversarii Mioveniului au deschis scorul prin Finică cu un șut cu efect de la 30 m, însă Massaro a egalat imediat, din careu cu un șut pe jos, după o fază și o acțiune pe dreapta creată de Rădescu. În prima repriză Rădescu a mai scăpat singur spre poartă, a driblat portarul ieșit în afara careului, dar a fost faultat, însă rapidiștii au continuat jocul tot în 11, pentru s-a convenit înainte de joc ca cei care iau roșu să fie înlocuiți, în timp ce Massaro a avut o acțiune pe stânga și a tras la colțul lung puțin pe lângă. În repriza a doua, Rapid a marcat și golul 2 cu 10 minute înainte de final, prin Hlistei, în timp ce în minutul 90, galben-verzilor le-a fost refuzat un penalty. Și în acest meci antrenorul Pelici a rulat aproape tot lotul, schimbând din nou echipele la pauză. Miercuri este anunțat un nou amical pentru CS Mioveni, la Berceni, cu FCSB.

Rapid – CS Mioveni 2-1 (1-1)
Au marcat: Finică (22), Hlistei (81) / Massaro (24)
# Rapid: Moldovan – Goge, Ignat, Nastos, Finică – Costin, A. Bogdan, Lamy, Ilie – Pănoiu, Bălan. După pauză au jucat: Drăghia, Demici, Albu, Ignat, Florică, Crepulja, Barbu, Carnat, Jaziri, Despa, Hlistei. Antrenor: Mihai Iosif.
# Mioveni (repriza 1): Ducan – Oancea, Garutti, Iacob, Șerbănică – Vereș, Dumitriu – Rădescu, Massaro, Ciucureanu (30 Toma) – Rusu.
# Mioveni (repriza 2): Ducan – Oancea, Balaur, Gherghe, Scarlatache – Chindriș, Panait – Toma (75 Dat), Călin (75 Andrei Cristea), Coșereanu – Blănaru. Antrenor: Alexandru Pelici. S.M.