A furat telefonul uitat de clientă!

0



Ghinion pentru un tânăr, de 24 de ani, din comuna Rucăr, care s-a dus la cumpărături şi s-a ales cu dosar penal. Tânărul a intrat în magazin şi a găsit un telefon pe unul dintre rafturi. În loc să-l înapoieze păgubaşei, l-a băgat în buzunar şi a plecat. Oamenii legii l-au identificat în aceeaşi zi , fiind găsit şi telefonul. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal pentru furt calificat.


„În ziua de 04 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rucăr au fost sesizați de către o femeie, despre faptul că, în timp ce se afla într-un magazin de pe raza localității Rucăr, ar fi uitat telefonul mobil pe un raft, iar în momentul în care s-a întors să îl caute, nu l-a mai găsit. În urma activităților desfășurate de polițiști, a fost identificat un bărbat de 24 de ani, din Dragoslavele, bănuit de săvărșirea faptei, care a fost condus la sediul poliției pentru cercetări.

Prejudiciul a fost recuperat și restituit persoanei vătămate. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii activității infracționale și luarea măsurilor legale care se impun”, a declarat Mădălina Epure, ofiţer de relaţii cu presa al IPJ Argeş. Autorul este Alexandru B., de 24 de ani, din comuna Dragoslavele. Poliţiştii au stabilit că după ce a intrat în magazin, tânărul a văzut că femeia a pus telefonul pe raft şi l-a uitat acolo, a aşteptat să se îndepărteze, l-a furat şi a ieşit din unitate. M.Sandu