Cătălin Popa în pole position pentru șefia AJF Argeș

0



Alegerile pentru șefia AJF Argeș au intrat în linie dreaptă, după ce acum două zile o comisie internă a validat dosarele pentru funcțiile de președinte și vicepreședinți.


Favorit să preia, astfel, funcția de președinte al Asociației este arbitrul de Liga 1, Cătălin Popa, care se va lupta pentru voturi cu Daian Ceaușu. Un al treilea candidat, Cătălin Barbu, care a fost ultimul conducător al FC Argeș înainte de dezafiliere și desființare nu va putea candida după ce i-a fost respins dosarul pentru că nu avea toate documentele necesare, respectiv o declarație pe propria răspundere prin care să declare că a avut un rol activ în cadrul activității de fotbal asociație.

Deciziile prinvind candidaturile la postul de președinte și cele de vicepreședinți ale AJF au fost anunțate printr-un comunicat: „Comisia de validare a dosarelor candidatilor la functiile de Presedinte si 2(doua) functii de Vicepresedinte AJF Arges, compusa din: Postelnicu Alexandru – Presedinte Comisie; Florescu Cristian – Membru; Irimia Marius – Membru, in urma analizarii documentelor depuse in dosarele candidatilor pentru functiile de Presedinte si 2(doua) functii de Vicepresedinte AJF Arges a constatat urmatoarele:

A. Pentru functia de Presedinte au fost depuse 3(trei) dosare de catre Domnii: 1. POPA Catalin – nr. inregistrare AJF Arges 74/29.06.2021; 2. CEAUSU Daian – nr. inregistrare AJF Arges 82/30.06.2021; 3. BARBU Catalin -nr. Înregistrare AJF Arges 107/01.07.2021. Analizand fiecare dosar in parte, Comisia a constatat:1. Dosarele D-lor Popa Catalin si Ceausau Daian au continut toate documentele prevazute de Statutul AJF Arges la Art.44.3 si in consecinta aceste doua dosare au fost validate de Comisia de Validare;
2. Dosarul D-lui Barbu Catalin nu a prezentat toate documentele prevazute in Statutul AJF Arges la Art.44.3, respectiv din dosar lipsind declaratia pe proprie raspundere, legalizata la notar, prin care, pe proprie raspundere, sa declare ca a avut un rol activ in cadrul activitatii de fotbal asociatie. Ca urmare a faptului ca in Art.44.3 din Statutul AJF Arges se spune, expres, ca: „Persoanele propuse pentru a candida la funcţia de preşedinte al AJF ARGES trebuie să îndeplinească, CUMULATIV, următoarele condiţii…………”, Comisia a hotarat ca dosarul D-lui Barbu Catalin nu poate fi considerat valid.

B. Pentru Functiile de Vicepresedinti AJF Arges, dosarele depuse de D-nii: 1.BARBUTU Aurel Presedinte ACS COSTESTI – nr. inregistrare AJF Arges 93/01.07.2021; 2.DRAGOESCU Romulus Presedinte ACS POIANA LACULUI – nr. inregistrare AJF Arges 101/01.07.2021; 3. PACOSTE Constantin Presedinte AS RAPID DAVIDESTI – nr. inregistrare AJF Arges 106/01.07.2021, au fost analizate si Comisia a constatat ca toate cele 3(dosare) au continut toate documentele prevazute, ca obligatorii, de Statutul AJF Arges Art.45.3, si in consecinta, a hotarat ca cele 3(trei) dosare ale D-lor mai sus mentionati sunt valide.
Candidatii, mai sus mentionati, pentru functiile de Presedinte, respectiv Vicepresedinti, in cazul in care sunt nemultumiti de hotararile Comisiei de Validare a Dosarelor, au drept de contestatie in termen de 48 de ore(pana la data de 07.07.2021) la Comitetul Executiv AJF Arges, urmand a primi un raspuns definitiv in termen de 5 zile(la data de 12.07.2021). S.M.