Învinși în amical în minutul 88!

0



Nou-promovata CS Mioveni a fost egala vedetelor FCSB-ului timp ce 88 de minute, dar pe final a cedat cu 1-0, grație unui gol marcat de Dumitru. Acesta a fost al cincilea amicale disputat de galben-verzi.


Partida de verificare cu FCSB a avut loc la baza de pregătătire a bucureștenilor, din Berceni. În afară de vedetele aflate pe teren, Tănase, Moruțan, Octavian Popescu pe margine s-a aflat și toată conducerea angajată de Gigi Becali: Argăseală, MM Stoica dar și fostul arbitru Alexandru Tudor. CS Mioveni s-a prezentat bine la acest amical și a avut câteva oportunități de a marcat dar jucătorii argeșeni au ratat din poziții destul de bune. Astfe, au avut golul în bocanc, Rădescu, Rusu, Toma, Massaro și Cristea. Nou-veniții la echipă în această vară au fost și ei pe teren. Astfel, Balaur și Dumitriu au jucat din primul minut, în timp ce Scarlatache, Dat, Tucaliuc și Cristea au intrat în ultimele 25 de minute. De partea cealalătă, la vicecampioni, Dinu Todoran a ales să trimită din primul minut următoarea formulă: Vlad – Haruț, Al. Crețu, Vucur, Radunovic -Cristea – Ovidiu Popescu, Olaru – Moruțan, Tănase, Octavian Popescu, dar vedetele lui Gigi Becali nu au reușit să înscrie în poarta lui CS Mioveni.
La pauza meciului amical jucat pe terenul de la baza din Berceni au ieșit Andrei Vlad, Risto Radunovic, Stipe Vucur și Darius Haruț, iar locurile acestora au fost luate de Straton, Cordea, Perianu și Valentin Crețu, dar nici aceștia nu au reușit să deschidă scorul.

Dinu Todoran i-a mai introdus în minutul 60 al meciului FCSB – CS Mioveni pe Dumitru, Stoica, Vînă, Musi și Ondrasek, iar singurul gol a fost marcat după aceste mutări. Cristi Dumitru a reușit să își treacă numele pe tabela de marcaj în minutul 86.

FCSB – CS Mioveni 1-0 (0-0)

A marcat: Dumitru (88)
FCSB: Vlad – Haruț, Al. Crețu, Vucur, Radunovic -Cristea – Ovidiu Popescu, Olaru – Moruțan, Tănase, Octavian Popescu. Pe parcurs au mai intrat: Straton, Cordea, Perianu ,Valentin Crețu, Dumitru, Stoica, Vînă, Musi și Ondrasek. Antrenor: Dinu Tudoran
CS Mioveni: Popescu – Oancea, Balaur, Iacob, Burnea – Panait, Dumitriu – Toma, Blănaru, Rădescu – Rusu. În ultimele 25 de minute pe teren au intrat: Ducan – Scarlatache, Garutti, Gherghe, Șerbănică – Massaro, Dat, Vereș, Chindriș, Tucaliuc – Cristea. Antrenor: Alexandru Pelici

Amicalurile disputate de CS Mioveni

# Olimpic Zărnești – CS Mioveni 1-2 (0-0). Au marcat: Rusu, Massaro
# Farul Cosntanța – CS Mioveni 1-0 (1-0)
# Rapid – CS Mioveni 2-1 (1-1). A marcat Massaro
# CS Mioveni – CSM Slatina 3-2 (0-1). Au marcat: Șerbănică, Dumitriu, Cristea
# FCSB – CS Mioveni 1-0 (0-0). S.M.