Premieră mondială : Dacia la Salonul IAA Mobility Munchen

Date:



Marca Dacia va participa la Salonul Internațional al Automobilului de la Munchen 2021 și va expune, în premieră mondială, un model de familie polivalent cu 7 locuri.


Dacia va fi prezentă la IAA Mobility 2021 cu toată gama de modele, într-un stand inedit care va afișa noile culori ale mărcii. După seria recentă de lansări, printre care noile Logan, Sandero și Sandero Stepway, vehiculul electric Spring și noul Duster, Dacia continuă să-și reînnoiască gama de modele. Astfel, la Munchen va fi prezentat în premieră mondială noul model Dacia de 7 locuri, un vehicul familial și polivalent.

Acest model inedit va fi dezvăluit online în data de 3 septembrie, în timp ce prezentarea fizică va avea loc la salonul de la Munchen în data de 6 septembrie 2021.

Dacia va fi prezentă la IAA Mobility de la Munchen cu un dispozitiv complet : # În ziua de 6 septembrie, la centrul expozițional. # Între 7 și 12 septembrie în centrul orașului Munchen, cu toată gama de modele. Navetele între centrul expozițional și centrul orașului vor fi realizate în Dacia Spring, modelul electric cel mai accesibil de pe piață, care va putea fi astfel testat pe viu de publicul larg.

Se prezintă noul Renault electric

De asemenea, Renault și-a anunțat participarea la Salonul Auto IAA München, care se va desfășura în perioada 6-12 septembrie 2021, la Mësse – Am Messeturm – 81829 München. În cadrul programului acestei ediții va avea loc o altă premieră mondială: prezentarea noului Renault MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC. Marca Renault va fi prezentă de luni, 6 septembrie, în Sala B1 cu un set-up dedicat noului MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC, în prima zi dedicată presei.

Conferința de presă va avea loc dimineața și va fi transmisă în direct. În a doua zi de presă, marți, 7 septembrie, standul Renault va expune alături de noul MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC, R5 Prototype și va aduce un omagiu vechiului Renault 5 cu versiunile sale legendare alese special pentru această ocazie. Noul concept de stand denumit „Renault studiault” va fi prezentat pentru prima dată și va fi o structură versatilă care să permită adaptarea formei standului la diferitele formate de comunicare: talk show-uri, conținut video proiectat pe ecranele mobile, expoziție de vehicule de colecție și demonstrații tehnologice.

Programul Renault la Salonul Auto: # 6 septembrie: noul MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC # 7 septembrie: noul MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC, R5 Prototype, emblematicul Renault 5 # 8 septembrie: Mobilize # 9 septembrie: focus pe gama Renault E-TECH # 10/11 și 12 septembrie: noul MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC, R5 Prototype, focus pe gama Renault E-TECH . Standul Renault va fi reamenajat miercuri, 8 septembrie 2021, pentru a introduce Mobilize, marca dedicată noilor soluții de mobilitate și energie, cu ocazia primei zile deschise publicului. S.M.


Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Traficanți prinși cu 2,5 kilograme de canabis

Un flagrant delict a fost făcut de polițiștii argeșeni...

Angajări din sursă externă la ISU Argeș

Cei care doresc să obțină un post la Inspectoratul...

Se fac înscrieri pentru o carieră în Jandarmerie

 A sosit vremea înscrierilor la școlile de subofițeri pentru...

Sesiune de recrutări deschisă la Poliție!

Tinerii care doresc să devină polițiști trebuie să știe...