Debut cu stângul în noul sezon!

0

  • Universitatea Craiova – FC Argeș 1-0(0-0) A marcat: Ivan(min.55)



FC Argeș a început cu stângul noul sezon competițional după ce a pierdut la limită, confruntarea de sâmbătă seară, din deplasare, cu Universitatea Craiova, din prima etapă a noului sezon. Oltenii s-au impus în Bănie cu 1-0, unicul gol al partidei fiind marcat după pauză, de Andrei Ivan.


Chiar dacă au pierdut, alb-violeții au făcut un joc bun, având patru mari ocazii, dar și un gol anulat eronat cu 20 de minute înainte de finalul partidei.

Argeșenii puteau deschide scorul încă din primul minut prin Lupeta care șutat puternic din interiorul careului, însă portarul oltenilor a reușit să respingă. Atacantul portughez a fost protagonistul unei ratări uriașe. Cu zece minute înainte de finalul primului mitan, Ișfan a profitat de o greșeală a lui Mateiu, a recuperat, a pătruns în careu, a șutat în forță, Pigliacelli a respins în față, însă Lupeta, singur cu portarului oltenilor, a tras pe lângă poartă!.

Universitatea Craiova a deschis scorul în minutul 55, prin Andrei Ivan care a trimis cu capul în plasă, cu largul concurs al lui Meza Colli, din centrarea de manual a lui Cîmpanu. FC Argeș a reușit să marcheze prin Lupeta care l-a învins pe goalkeeperul gazdelor cu o scăriță, însă golul a fost anulat pe motiv de offside.

Reluările tv au arătat că atacantul alb-violet era pe linie, iar reușita piteștenilor trebuia validată. Lupeta și-a trecut în cont o altă mare ocazie de gol în minutul 79, însă nu a putut profita de gafa oltenilor, trăgând pe lângă poartă.

Pe final, FC Argeș a mai irosit alte două ocazii, prin Ișfan și Tofan, care nu l-au putut învinge pe portarul oltenilor. Universitatea Craiova se putea desprinde pe tabelă pe finalul partidei, însă portarul Greab a reușit să-l blocheze pe Cicâldău.

Caseta tehnică:
Universitatea Craiova: Pigliacelli – Şt. Vlădoiu, Bălaşa, M. Constantin, Vătăjelu (min.37 Bancu) – Mateiu, Nistor – Al. Cîmpanu(min.74 Baiaram), Cicâldău, A. Ivan(min.83 Screciu) – Koljic(min.83 Markovic). Antrenor: Marinos Ouzounidis.

Citiți și: Și-a tăiat gâtul cu drujba!FC Argeş: Greab – Tofan, G. Turda, Boldor, N. Muşat – Isfan, I. Şerban(min.87 Viana), Meza Colli, Cr. Tănase (min.62 Dumitrașcu) – Palic(min.74 Teles) – Lupeta. Antrenori: Andrei Prepeliță și Mihăiță Ianovschi.
Cartonașe galbene: Meza Colli, Turda

Arbitri: Horia Mladinovici, Bogdan Mihai Gheorghe, Alexandru Filip – Andrei Florin Chivulete
Observator joc: Imilian Șerbănică
Observator arbitri: Liviu Ciubotariu
Cum s-a marcat golul:
min.55: 1-0! Cîmpanu centrează în careu, iar Andrei Ivan reia cu capul în plasă de lângă Meza Colli. M.D.