Muzică rock şi paradă moto la Poienari Archangeles Fest!

0



S-au turat motoarele la maximum pe lângă Cetatea lui Vlad Țepeș! A fost cea mai spectaculoasă paradă moto organizată pe ținutul lui Vlad Țepeș, în cadrul evenimentului Poienari Archangeles Fest organizat la Corbeni în acest weekend.


Poenari Archangels Fest a debutat în forță, la Corbeni, adunând împreună iubitori ai rockului din toată țara și din străinătate. Caii putere au făcut deliciul acestui festival cu mii de cai putere şi la fel de tare s-a auzit şi muzica rock.

Prima seara a festivalului a debutat cu concerte susţinute de Vlad Bilous, Fără vise, Grinder, Spitalul de urgență şi Trooper. A doua zi a fost marcata de o paradă moto, la care au participat zeci de iubitori ai cailor putere pe două roţi. Parada moto a fost organizată pentru prima dată pe Transfăgărășan pe traseul Corbeni-Cetatea Poenari și retur.

Amfitrionul evenimentului a fost vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Marius Nicolaescu intrând în paradă cu o Honda Shadow. După parade moto, au urmat concursuri, apoi au urcat pe scenă Sons of Evil, Gerrar, Kunnstra, The RO/CK – Tribute AC/DC, Paul Ciuci & COMPACT. One Man Show – MC Mihai Pali a fost din nou alături, menținând atmosfera pe toata durata weekendului. Bogdan R.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.